НЕЋЕМО ДА ФИНАНСИРАМО ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТЕ! БУРЕК У ШИПТАРСКОЈ ПЕКАРИ И ЛИТАР БЕНЗИНА НА ОМВ ПУМПИ ЈЕДНАКО ЈЕ ДВА МЕТКА ЗА СРБИНА!

2

НЕЋЕМО ДА ФИНАНСИРАМО ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТЕ! БУРЕК У ШИПТАРСКОЈ ПЕКАРИ И ЛИТАР БЕНЗИНА НА ОМВ ПУМПИ ЈЕДНАКО ЈЕ ДВА МЕТКА ЗА СРБИНА!

 

Позивамо све којима је стало до очувања Косова и Метохије у саставу Србије, све згрожене терором који народ одан Србији трпи у окупираној покрајини, све који имају жељу да помогну Србима на КиМ,

 

ДА ОДМАХ ПОЧНУ СА БОЈКОТОМ ШИПТАРСКЕ РОБЕ!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Ту пре свега мислимо на ОМВ пумпе које су у власништву Бекета Пацолија једног од највећих финансијера шиптарског тероризма, приватне радње, најчешће пекаре, које су у власништву Шиптара. Потпуно је небитно да ли је власник одређеног објекта неко ко отворено или прикривено подржава терор званичне Приштине и њених западних покровитеља. Сама могућност да било који динар потрошен у Србији заврши код оних који убијају, туку, протерују и понижавају Србе на КиМ, мора да буде довољан разлог за бојкот. Због добро знане породично-племенске повезаности Шиптара, сасвим је разумљиво да нити један објекат на територији Србије а у шиптарском власништву не може да буде изузет од такве могућности, због чега апсолутно сви морају да буду бојкотовани.

 

Важно је напоменути да је бојкот савршено законит начин изражавања политичке, друштвене, националне и сваке друге воље. Нико није дужан да купује било коју робу, па ни шиптарску. Сваки народ има право да се организује у самоодбрани. Имамо свако божије и људско право да спречимо непријатеља да се, док нас убија, још и користи о нас.

 

То није право које нам неко даје или одузима. То је право које имамо самим тим што смо Срби и родољуби којима је стало до наше државе, нације и наравно Косова и Метохије.

Прочитајте још:  Дужници банкама често дају лажне адресе

 

На то право смо били заборавили. И то је предуго трајало. Крајње је време да га искористимо у пуној, по наше непријатеље разорној мери.

 

И не заборавите куповином производа у њиховим радњама, пекарама,пумпама већ смо платили метке којима су убијени српски хероји у Бањској!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “НЕЋЕМО ДА ФИНАНСИРАМО ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТЕ! БУРЕК У ШИПТАРСКОЈ ПЕКАРИ И ЛИТАР БЕНЗИНА НА ОМВ ПУМПИ ЈЕДНАКО ЈЕ ДВА МЕТКА ЗА СРБИНА!

  1. Занимљиво да иако чине само 0.06% становништва у Србији у местима ван КиМ и тзв. Прешевске долине држе чак 20% пекара на основу случајног узорка од 200 пекара (у Војводини чине 0.11% а власници су око 40-50% пекара што је за Гиниса!).

    Још занимљивије је да је већина отворена после ’99 и то често чак и у мањим местима где никада раније нису живели (нпр. Сечањ, Мартинци, Рековац, Владимирци, итд).
    http://pop-stat.mashke.org/yugoslavia-ethnic-loc1991.htm

    Скоро све пекаре које носе назив “(Златни) Клас” (да ли су у хлеб стављали брашно фирме “Клас”, које је недавно повучено због афлатоксина?) и “Европа” су у њиховом власништву. Не би ме изненадило да је другопоменуте финансирала ЕУ, што можда може да се нађе у њиховим документима о субвенцијама, а требало би проверити да ли је неке субвенционисала и Влада тзв. Косова (можда има на њиховом сајту, ако неко зна албански).

    У Сомбору су нпр. власници чак две трећине пекара! То се може видети на сајту испод, као и за друга места (неретко им име није у називу радње, али кад се отвори линк за такве пекаре види се испод власник).

    https://search.bisnode.rs/search/?c=RS&q=pekarsko+sombor

    Могли би да направите детаљнију анализу о свему овоме како би се што више људи упознало са чињеницама.

    1. Није довољно.
      Од победе жутих имамо на Балкану а у Србији највише, ланац тзв фенси пекара: Хлеб и кифле.
      Све пекаре воле промет а нарочито време слава и славских колача на чему се у Србији енормно зарађује.
      Али само пробајте да у пекари Хлеб и кифле наручите славски колач.
      Добићете одговор да не може тј да они то не припремају. Зашто? “Таква је политика куће.”
      Ма стварно?!?
      У православној држави хоће да профитира ланац пекара којима је “политика куће” да неће да праве славски колач.
      Пробајте, питајте и сами се уверите.
      А онда пробајте да размислите чије су те пекаре.Црне, сатанистичке.
      И свакако немамо шта да тражимо у њима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *