Мамиашвили испричао како су украјински рвачи шапутали тражећи од Руса да им не прилазе на Светском првенству у Србији

1

Мамиашвили испричао како су украјински рвачи шапутали тражећи од Руса да им не прилазе на Светском првенству у Србији.

Прочитајте још:  Србији отказани мечеви с Русијом, селектор окупио рукометаше за мечеве с Чешком
Председник Руске рвачке федерације Михаил Мамиашвили испричао је како су украјински рвачи на Светском првенству у рвању у Београду (Србија) тражили од Руса да им не прилазе.

„Жао ми је што гледам Украјинце на Светском првенству. Стајали су десет метара од нас и шапутали: „Не прилази нам”. Нису смели да комуницирају са нама нити да се фотографишу. Па, како можеш напустити пиједестал? Утисак инфериорности. И сами украјински спортисти су у изолацији“, преноси Мамиашвилијеве речи дописник Матч ТВ.

Подсетимо, на Светском првенству у Београду (Србија), које је одржано од 16. до 24. септембра, руски рвачи успели су да освоје четири медаље: две златне, сребрну и бронзану. Поред тога, Русија је добила четири од шест олимпијских лиценци.

Током такмичења, украјински освајач бронзане медаље Светског првенства Василиј Михајлов одбио је да учествује на групној фотографији са освајачима медаља, међу којима је био и руски шампион света Ахмед Усманов.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  МИЛИЦА ОДГОВОРИЛА ЂИЛАСУ И ЈЕРЕМИЋУ: Мање по америчким амбасадама, па ћете схватити! (ВИДЕО)
Такође, олимпијски шампион Заурбек Сидаков, који је освојио злато на шампионату Србије, такође је рекао да се Американац Кајл Дејк није руковао после финалног окршаја.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мамиашвили испричао како су украјински рвачи шапутали тражећи од Руса да им не прилазе на Светском првенству у Србији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *