Помахнитала Аида Ћоровић позива на рушење споменика Дражи Михаиловићу

1

Данас је у Београду најављено свечано откривање споменика армијском ђенералу Драгољубу Дражи Михаиловићу.

Споменик ће бити откривен у оквиру музеја посвећеног бесмртном Чича Дражи, који ће данас удружење Наша Дрина отворити на месту где се налазила Дражина кућа у Београду (Брегалничка 24).

Тим поводом на друштвеним мрежама огласила се муслиманска активисткиња Аида Ћоровић, која је широј јавности послата позната након афере са лажном дипломом факултета историје уметности али и након бацања јаја на мурал Ратка Младића.

Она је позвала своје присталице, којих уопште нема, да јој се придруже и да сруше споменик.

“Данас се подиже споменик злочинцу и сараднику нациста Дражи Михаиловићу. Ми данас идемо да срушимо тај споменик и покажемо Србији да фашистима није место у Србији и да никада нећемо дозволити дизање споменика Дражи. Видимо се у 16 часова у Брегалничкој улици 24. Стоп четничком фашизму.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Написала ће Ћоровић на свом Х налогу. 

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Помахнитала Аида Ћоровић позива на рушење споменика Дражи Михаиловићу

  1. Она, јадна, не зна да је онај ЊЕН све време ратно сарађивао са фашистима, нацистима и усташама, а знао је да је “личност Драже Михаиловића и његов оштри дух јасно увидео право стање ствари и знао је јасно и разговетно да прикаже југословенским народима поготово српском са ким и у ком правцу југословенски партизани воде борбу. Поред овога његова личност и храброст окупила је око себе свеукупни српски народ и све најбоље борце”.
    А и у послератном времену није се претргао волећи Србе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *