Палестинци рачунају на помоћ Русије, Путина и Ким Џонг Уна: Русија неће дозволити глобалну ескалацију сукоба

1
русије

Фотографије Путин и Ким Џонг Уна у првим редовима марша Палестинаца (ИМАГО/МАМОУН ВАЗВАЗ АПАИМАГЕС/ГЛОБАЛЛООКПРЕСС)

Учесници марша великих размера протестовали су против бруталне израелске агресије у Појасу Газе, поред застава Палестине учесници марша носили су и заставе Русије, фотографије Владимира Путина и Ким Џонг Уна.

Како преноси РТ, увече 20. октобра забринути Палестинци су испунили цео трг у граду Хеброну на Западној обали. И поред тога што становници овог града нису били изложени израелском бомбардовању, људи су изашли на улице са портретима руског председника Владимира Путина и севернокорејског лидера Ким Џонг-уна. Руска тробојница је била симбол да Палестинци не подржавају прозападну политику и верују искључиво у врлину Русије.

Палестинци се надају да ће Владимир Владимировић зауставити нехумани масакр у региону. Како преносе палестински Телеграм канали, јавност се нада да Русија неће дозволити глобалну ескалацију сукоба.

Подсетимо се да је Москва увек бранила стварање суверене државе Палестине. Наш председник је више пута напоменуо да цела светска заједница мора да следи смернице УН, које су донете узимајући у обзир ставове свих држава. Али Тел Авив је одбио да поштује универзална правила, а квинтесенција израелске окрутности било је гранатирање болнице од стране милитаната ИД. Убијани су цивили, углавном жене и деца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Палестинци рачунају на помоћ Русије, Путина и Ким Џонг Уна: Русија неће дозволити глобалну ескалацију сукоба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *