ЛУД, ЗБУЊЕН, НЕНОРМАЛАН-СЈЕДНИК ПРЕД МОНСТАТОМ: Инвазија вељесрпских скакаваца или за све је крив Здравко!

0
здравко кривокапић

Здравко Кривокапић (Фото:Youtube/Printscreen)

ЛУД, ЗБУЊЕН, НЕНОРМАЛАН-СЈЕДНИК ПРЕД МОНСТАТОМ: Инвазија вељесрпских скакаваца или за све је крив Здравко!

Ј… ми оца ако су ДПС и његове присталице нормални! ДПС кренуо у антипописну кампању ( незабиљежену у свијету), а испред Монстата стотињак њихових присталица дижу дреку и траже да се попис одложи, јер Црна Гора није никада била у горем стању од 1918. године, не дају да их попише српски Монстат, односно лично Александар Вучић и зову на отпор!

Прочитајте још:  Одлазећи амбасадор поново прети: Сваки окупатор у Украјини добиће метак у главу
Хтио не хтио, присјетим се литија од прије неколико година, На улицама је било око 200.000 људи, тражили су да се повуче један вјерски закон и нијесу звали на побуну, него апеловали на мир, слогу, носили иконе и палили свијеће! У то вријеме је ДПС-овце бољела она ствар за 200.000 људи и гурали су по своме! Правили су се да литија и нема, да је све то улична фатаморгана и бранили су вјерски закон до посљедњега минута своје владавине! 

Данас, ДПС зове на бојкот, тренира присталице како се мандале врата, купују катанце и ћускије и стављају решетке на прозоре како би се одбранили од пописа! Шта ли би радили да се организује референдум о новом уставу, одлуци да живимо заједно са Србијом или неком другом земљом, на примјер Јужном Африком или Непалом? И референдум је демократска и прозападна тековина, зар не?. Бацали би молотовљеве и остале коктеле, прешли би у герилу или неку други вид побуне и то би дефинисли као демократску борбу за повратак ДПС-а на власт! 

ДПС-у је сметало усотоличење митрополита на Цетињу, па су подигли Белведерски устанак, није им се свидио Темељни уговор са СПЦ, не свиђа им се ни сјевер уколико је стигао од Мораве преко Добракова, а неће ни да чују за попис! Да им мажеш путер од кикирикија на хљеб, рекли би да мирише на вељерпску инвазију и да има укус вељесрпских скакаваца! Да их поново преко ноћи вратиш на власт и усадиш у државне фотеље, неки од њих не би ни на то пристали, јер би сматрали да то ради Вучић, а не било ко у Црној Гори, а посебно не власт коју су изабрали грађани на изборима!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Кривокапић као Ђукановић: За све крива „црква у Црној Гори“ и Београд
ДПС је изгубио убједљиво изборе, Мило је масакриран на предсједничким  изборима, изгубили су скоро све градове којима су раније владали и подршка им опада на сваком нивоу у сваком погледу, али они таман колико губе изборе, бусају се у само њихове патриотске груди и сматрају да једино они дишу и бране се, док остали једу говна и умјесто мозга имају слот машину! 

Ј… ми оца ако су ДПС и његове присталице нормални! Да сам нека власт организовао бих референдуме у Васојевићима, у Пиви, Боки, Братоножићима, Пиперима и питао житеље да ли желе да живе у оваквој Црној Гори или би да формирају независне градске државе! Шта фали да Беране буду држава Холмија, да Пљевља буду вранешка држава, а да Никшић постане држава Требјеса! А овим Мултицрногорцима и ДПС-овцима ето четири нахије, па нека се у њима бране од вељесрпских окупатора, скакаваца, биљоједа, мекушаца, медвједа, мачака и патака! 

Ј… ми оца ако ово више није пресмрдјело и Богу и народу! И да не заборавим – за све  ово крив је Здравко! Умјесто да састави владу од већине прије три године и да док си рекао кекс рашрафи ДПС и пошаљеш га тамо гдје му је мјесто, он је правио експертску владу! Иако ДПС и његове присталице Здравка не помињу, бивши премијер је без премца одиграо велемајсторску партију за бивши режим, сачувао њиховог краља, скакаче и топове, попунио пјешадију и нагрдио нас за наредних десет или 15 година!

Прочитајте још:  Вијести: Премијер Здравко Кривокапић би да обесмисли санкције Русији
Овдје дефинитивно неко није нормалан! Чак сам и сам себи постао веома сумњив!

ПС. ДПС портали су се данас усијали од позива на бојкот пописа. Уколико овако наставе има да изгоре у превеликој жељи да одбране себе од самих себе. Ангажовали су чак и помагаче из окружења. Симпатичан ми је овај Мрдуљак из Сплита, до сада се није појављивао на ДПС порталима. Кога ли ће још пронаћи, Бог те пита! Колико копају има да открију литијум поред Шавника!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *