Мигранти у Русији објавили лов на децу и жене: РУСКЕ ДЕВОЈКЕ ТРЕБА СИЛОВАТИ, ВИ СТЕ САМО МЕСО

1

Мигранти (Фото: Јутјуб)

У Русији све чешће постављају питање – нажалост, болно – о мигрантским бандама. Недавно су у Санкт Петербургу ухваћени учесници такве групе,  а имали су једва 18 година. Али колико их има још?

Алармантно је да је све више извештаја о мигрантским нередима. Као и случајеви када се од малих ногу окупљају у групе које спаја једна ствар – очигледно одбацивање староседелачког становништва. Подсетимо се, на пример, недавног скандала са школом број 29 у Химкију код Москве.

Образовна установа, како је већ писао Цариград , претворила се у прави епицентар етничког насиља. Деца миграната стално туку своје руске вршњаке.

Јуче је једном детету разбијена глава. Ученик 9. „А“ разреда дежурао је у школи и коментарисао смену. Одведен је на страну где није било камера и тучен. Постоји једно конкретно дете, ако могу да кажем… Џејхун Ф., који је разбио главу… Ученик 9. “Д” разреда,– рекао је отац једног од руских студената.

Истовремено, деца миграната организују својеврсни „изазов” – ко може највише да победи Русе и постави видео у посебан разговор у једном од месинџера. Млада генерација „страних специјалиста” у Русији  то ради дуго и са гуштом. Отац једног од ученика каже да „ученици 9-10. разреда несловенског изгледа” нападају децу у тржним центрима, и именује имена: Џејхун и Мухамад, другари који добијају релевантне вештине у спортској школи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На снимцима који су били бесплатно доступни на интернету, овај Џејхун пребија своје вршњаке или „за дугу косу“ или „за одећу“ која му се није допала. Штавише, постоје видео снимци не само самих туча, које су снимили пријатељи овог Џејхуна, већ и снимци са четовања у 9. разреду, где он прети насиљем свима и лево и десно. На једном од видео снимака, Џејхун потпуно претуче девојку – на улици близу станице метроа, уз повике пријатеља да је “згодна”.

Прочитајте још:  Где се налазе ускладиштене америчке нуклеарне бомбе у Европи

Истовремено, према речима родитеља, директор школе радије прећуткује такве инциденте. Кажу: директорка је недавно окупила девете разреде на скупу на којем је оптужила децу за „расизам“ која су јавно објавила снимак премлаћивања, а назвала их и „олошем“ због тога што је „због вас цела Москве је већ на ивици.” Жена је 18. октобра позвана на испитивање у Истражни комитет, где је била искрено збуњена шта је тачно погрешила.

Такође, мајка ученика десетог разреда рекла је да је Џејхун претио да ће силовати њену ћерку, додајући да „све вас, Рускиње, треба силовати“:

Гурнуо ју је јако, толико да је скоро одлетела и пала. Звала ме је уплакана, уплашена. После тога ме је замолила да јој купим спреј, знаш? Никада у животу нисам имао овако нешто. „Све вас, руске девојке, треба силовати, ви сте месо“, рекао је. Заиста јој је претио – и њој и њеним пријатељима. Ово је разговор који он води. Само сам дошао у полицијску станицу да напишем изјаву.

Међутим, сами школски бандити у Русији, наравно, имају осећај потпуне пермисивности, јер млади милитант још нема 18 година, а по закону га је немогуће стрпати иза решетака. Само регистрација, а онда може да настави да ради исту ствар.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мигранти у Русији објавили лов на децу и жене: РУСКЕ ДЕВОЈКЕ ТРЕБА СИЛОВАТИ, ВИ СТЕ САМО МЕСО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *