Удружење грађана “Покрет Ми – Глас народа” најавио самосталан излазак на изборе

0
варали, робертс, курти

Александар Павић (Фото: Јутјуб)

Удружење грађана „Покрет Ми – Глас народа“ чији је, између осталог, део и пулмолог Бранимир Несторовић, најавио је самостални излазак на изборе, пише лист Данас.

Наводе да иза њихове одлуке стоји „озбиљна изборна математика“, јер, како кажу, постоји 35 одсто гласачи који не знају за кога би гласали.

„Зашто је неопходно да се појави нова политичка опција? Чак 35 одсто гласача, који би изашли на изборе, не знају за кога би глассали. Kључни преокрет се догађа кад придобијете тих 35 одсто, који траже нешто ново, а ново можете добити једино ако понудите нов приступ политици, коју треба водити“, стоји у саопштењу објављеном на Фејсбук страници овог покрета.

Уз Несторовића део покрета су и новинар Синиша Љепојевић, политиколог Александар Павић, адвокат Бранко Павловић, генерал у пензији Митар Kовач и други.

Судећи по јавним наступима ових актера, као и објавама на друштвеним мрежама и Јутјуб каналу, покрет је десно и проруски оријентисан. Своје досадашње наступе махом су фокусирали на темема Kосова и Метохије, Републике Српске, рата у Украјини…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јавности су већ познати Несторовићеви ставови око ковид-19 вируса, вакцинације, као и против увоза репродуктивног материја за потребе вантелесне оплодње…

Наш лист је раније писао да постоји могућност да ове јавне личности, окупљене око до скоро само Јутјуб канала „Ми – Глас народа“ направе неки вид политичке организације и наступе на изборима.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *