Две милијарде муслимана улази у режим мржње према Израелу и Западу који врши геноцид у Гази!

0

МОХАМЕД НАСЕР/КЕИСТОНЕ ПРЕСС АГЕНЦИ/ГЛОБАЛЛООКПРЕСС

Две милијарде муслимана улази у режим мржње према Израелу и Западу који једнострано и безусловно подржава ово што се дешава у Гази.

Филозоф Александар Дугин је прокоментарисао догађаје на аеродрому у Махачкали, рекавши да они „показују мерење расположења у исламском друштву“.

Дан раније, гомила Дагестанаца упала је на територију аеродрома у Махачкали како би спречила да авиони који су превозили избеглице из Израела стигну у републику. Истражни комитет је већ отворио кривични поступак и у току су хапшења.

У исто време, филозоф Александар Дугин је изјавио да догађаји који су се одиграли „показују мерење осећања у исламском друштву“.

“Ови ексцеси и, највероватније, провокације су крајње штетне и недостојне. Али исламски свет, посматрајући дешавања у Палестини, кључа. То је чињеница. Две милијарде муслимана улази у режим мржње према Израелу и Западу који једнострано и безусловно подржава ово што се дешава у Гази. Ово је сам почетак веома озбиљног процеса“, написао је аналитичар на свом Телеграм каналу .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дугин је истакао да је шеик Насралах, шеф Хезболаха, бљеснуо на екранима три секунде уместо говора, а о томе сада расправља цео свет.

“Све може постати окидач за неповратну и неконтролисану ескалацију. Али наши непријатељи знају да цинично пренесу ударце са себе на друге. Ово је једна од класичних техника мрежних ратова. Сада морамо бити буднији него икад и веома пажљиви према геополитичким процесима“, закључио је он.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *