Нељудско обесправљење родитеља – SS лекари у Србији прете родитељима

2

Нељудско обесправљење родитеља – SS лекари прете родитељима

Ко је имао прилику да чује државног секретара у Министарству здравља Србије, морао је да застане и да  се уплаши:

Професорка др Весна Туркулов сматра да “родитељи нису компетентни, ако немају медицинско знање, да узимају судбину своје деце у своје руке!“

Индиректно ово значи, да  “компетентна држава“ треба да преузме судбину наше деце, без обзира на мишљење родитеља. Даље то значи, да се родитељи своде на просту функцију сточне индустрије разможавања, без права на утицај сопственог потомства, јер ће компетентни психолози, инструктори, тренери… увек све боље знати и обликовати дете како им се ћефне – онако научно, без родитељског мишљења. Без душе. Без вере.

Ова тенденција сужавања родитељских права је глобална и може се сматрати делом анти-породичне политике која се води задњих деценија. Док се права ЛГБТ заједнице навелико изграђују, педоКриминалци подржавају (ватикански Pell, Brigitte Macron…), дотле се најважнији елемент друштва, отац, мајка и деца разграђују и систематски поништавају. Држава већ поодавно практикује киднаповање родитељске улоге – она преузима лагано све аспекте бића детета, формирајући кроз образовни / пропагандни / културелни систем, сотонски настројене болесне особе које ће им служити у систему где је профит бог.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Холивудски филмови немају ниједан позитиван, нежан, милостив  лик мајке у репертоару – Сара Конорс је мушкобањасти ратник на ивици шизофреније, без истинске породице; жене су углавном дрогиране, истетовиране, болесне и живе у свету “пост-истине“, свету лажи; већ деценијама англосаксонске мајке се представљају као хладне, неправедне, алкохоличарке којима дадиље чувају отуђену децу (мајка деце коју чува Мери Попинс је полу-луда, бори се за нека права, па јој треба дадиља); у задње време, деца се све чешће у филмовима представљају као жртве тортуре у сценама којима би и Беливук позавидео – тако сатанисти пројектују будућност. То је њихово виђење нашег света на коме раде. Довољно је укључити Радио BG1 око подне, у емисијама за децу, можете чути, како деца имају тајне пријатеље у зидовима, који се “ убодом у зад.ицу активирају“, а чије постојање не сме да се открије родитељима, јер су они одрасли (17.9.7532 (2023), 12.30 ). Управо на свету недељу, 29. листопада, 7532. године (2023), могли сте да чујете у радио емисији за децу, како група девојчица, одлучује да истуче лутку, која је у игри представљала мајку – нешто је као погрешила, па је заслужила да се пребије! Иако протестујете против оваквих садржаја – нема мењања програма. Зацртана линија деструкције морала, људскости, породице, мајке…  само иде даље. Школски програми по зaпадним земљама уче децу како да мастурбирају; како да без родитељског знања узму анти-беиби пилуле; како да сакрију од родитеља своје сексуалне тенденције… У Америци, доводе ‘драг квинс“, мушке проститутке, обучене у жене, нашминкане, вулгарне до лудила, да уче о слободама по оделењима предшколске деце. Иза смеха деце, крије се сатанизам (сатанизам, у смислу хебрејског глагола сатан : שָׂטָן= спречити, зауставити, стопирати природан /божански ток ствари).

Ова наша продана секретарка, горе поменута, ради на њиховој истоветној, сатанској агенди. Колико су родитељи свесни о чему се ради, не знамо. Ако би били више свесни, сигурно не би ћутали. Ово је црвена линија свих црвених линија.

Проверимо на суверен, независан начин, сопственом логиком, колико је медицински исправно, сматрати “само медицински образоване родитеље подобним за доношење одлука о здрављу сопственог потомства“.

Поледајмо опште податке око те медицине која се базира на профиту по принципима Rothschild-a који их је генерилизовао, а којa од старина за симбол користи змију – управо ту змију која је преварила Еву у рају, па данас стоји на свим фармацеутским институцијама света.

Да ли ова државна службеница с две академске титуле познаје статистике развијених земаља о леталности медицинских процедура, грешки дијагностике, дозирања…? На трећем месту по учесталости, после срчаних инфаркта (хипертензије 1.) и канцера (2.), стоје управо иатрогене смрти – то су смрти изазване грешкама медицинара :

https://www.cnbc.com/2018/02/22/medical-errors-third-leading-cause-of-death-in-america.html

Да смртни случајеви изазвани медицинским радњама више убијају него саобраћајне несреће у САД-y – то би сви морали знати. Али, ове статистике се скривају и тако, држави / лекарима / “специјалистима“ се и даље делегују наши животи. Колико је америчких звезда поумирало лечећи се најбољим и најскупљим докторима, одкако је Michael Jackson предозирао свој преписани лек? Колико младих спорташа је преминуло на спортским пољима, пред нашим очима, одкако су “медицински професионалци“ мандаторно “вакцинисали“ с генском терапијом (која не спречава појаву болести нити њено ширење, а зове се вакцина)? 80 % немачких лекара не би себи и својима преписали хемотерапију против канцера, јер знају да се овом хемијском тортуром убијају не само неопластичне ћелије него и здраве ћелије које би требале да с имунитетом униште болест ! Такви лекари – без моралних проблема, преписују хемо- и радиотерапије другима. Држава, подстиче апопатичну (Rothschild!) медицину базирану на профиту – тако и смрт, мора некоме да се исплати у западном напредном свету који је сурово опљачкао више од пола планете у име “прогреса“! Незамисливо нашим словенским душама – профит, диригује, хуманошћу медицине. Видели смо како органи власти не поштоју право на располагање сопственим телом, када су пилотима, медицинарима, педагозима наметнули обавезну вакцинацију. Данас само у Португалији фали 10 000 медицинара, хитне службе не раде, жене умиру рађајући пред затвореним клиникама. Нема наставника, нема наставе по многим школама. Нема пилота – државна аерокомпанија, TAP, се продаје. Истоветно је у свим висoко ‘ вакцинисаним“ земљама. Статистике показују огроман пораст смртних случајева по свим земљама с великим процентом “вакцинације“ изведене с патентом Пентагона (  http://www.kmnovine.com/2021/03/jv-p.html ). Статистике Србије су отишле тајним путем у руке швајцарских “специјалиста“ који скривају ефекте вакцинације на наш народ. Лекари који су упозоравали на опасност нетестираних ‘ вакцина“ које то нису, су отпуштани с посла, цензурисани и елиминисани.

Прочитајте још:  БАРСЕЛОНА: ТРАНСВЕСТИТСКА РАДИОНИЦА ЗА ДЕЦУ ОД 6 ГОДИНА

Ако погледамо историју медицине, наћи ћемо невероватно шокантне податке о мудрости лекара : астму су лечили кокаином, високи притисак с пуштањем крви и сисањем пијавица, углавном напици стила кухиње вештица су се давали… A да ли ће данашњи доктори који су убризгавали Пентагонску “вакцину“ бити осуђени кроз историју, видећемо.

Али данас, не из незнања него из недостатка хуманости и оне основне етике коју је Хипокрит поставио пре 2 500 година – лекари кастрирају седмогодишњу дечицу и дозвољавају да се у криминалним операцијама деца стерилишу. Нема ни закона, ни лекара, нити филозофа да осуде ове нељудске болесне практике. Једино здрави словенски дух на Истоку, забрањује стерилисање младих у име мењања секса. Иако би сваки лекар морао знати да све ћелије једног организма носе идентичан генетски код и да се из длаке, из пљувачке, из једне једине ћелије може видети да ли је женски или мушки организам у питању – криминални лекари, предлажу загубљеној дечици, кастрацију, сечење груди и доживотне хормонске терапије које су све без изузетка канцерогене. Свим тим “стучњацима“ медицинске науке, треба признати највећи ниво злодела и треба их довести пред суд. Није потребно бити доктор или професор медицине, да би се сxватило зверство неких белих мантила. Њима децу поверити, то је исто као их предати мафији на образовање.  Није чудо да се појам медицинске и фармацеутске мафије све више шири с тачним описима криминалних радњи.

Док медицина не постане бесплатна и свима доступна, неће бити етичке и тачне медицине. Из тог разлога скупа радиотерапија, ретко ефикасна, уништава сва ткива пред собом и док “лечи“ подкожнe канцере, она ствара ракк ожe. Тако је и са “превенцијама рака“ – док мамографија озрачује здраво ткиво жене,  радијација се акумулира у току живота и у старости, може бити узрок рака коже или дојке: http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

“Лек“ који се највише продаје по свету, бенцодијацепин, смирује, успављује, зомбира… али и убија! Помешан с алкохолом он узрокује породичне драме, самоубиства, убиства…  Скоро сва масовна убиства којима се пуне сотонска медија света, су узрокована психоактивним субстанцама, легално преписаним од дипломараних психијатара. Психијатријска наука скрива сва своја споредна дејства, међу којима се налази и сама смрт:

https://borbazaistinu.rs/dr-jasmina-vucic-peev-tragicne-nuspojave-propisanih-psihoaktivnih-lekova/

Таква скупа медицина је врло уносан бизнис – нема ту етике, хуманости и милости. Нема мајчинске љубави да извага шта је добро а шта није. Они исти који су опљачкали цео свет, избомбардовали све слободољубве, поробили Африку, геноцидирали Индијанце, Индијце, Aбориџене… они сада пишу медицинска правила и обавезују терором људе на послушност. Светска Здраствена Организација је постала једна извршитељска организација сотона које владају из мрака. Таквима сада сметају родитељи. Они им стоје на путу да кастрирају децу, jер имају методе за размножавање самo оних које oни желе. Дозвола за трудноћу се спрема. Она не подразумева и дозволу за образовање сопственог детета.

Како ово изгледа у пракси, видели смо у “напредним САД – ама“:

https://nypost.com/2019/10/23/texas-jury-rules-against-divorced-dad-trying-to-stop-7-year-old-sons-gender-transition/

Једном оцу, Jeffrey Younger-y, y Тексасу, су одузели право на старатељство над сином коме је имe James, јер није дозволио да му дете третирају као женско, мењају име и одећу кад стигне у школу. Против воље оца, лекар је хемијски хтео да кастрира сина, учитељи су пркосили родитељском ауторитету, облачили мушко дете као женско а судије и мајка, педијатар (!), су дозволили све ово легалним, законским путем. Отац је ушао у политику и још се бори против кастрације сина.

Прочитајте још:  Како украјински расколници упознају децу са ЛГБТ вредностима и дрогом

Према свим овим реалним фактима, делеговати здравље детета у руке медицинске мафије, може бити погубно.

Изјава горе поменуте професорке у функцији секретара Министарства здравља ниje нити случајна нити бесмислена. Она у потуности извршава своју дужност – припремити родитеље на виртуално отимање старатељства, тако да “компететни специјалисти“ имају одрешене руке за све врсте сотонских манипулација деце. Без титула, родитељи ће се третирати као недостојни потомства. Али, и они с титулама, као доктор који је отац убице К.К. из Рибникара неће бити поштеђени, јер кад се једном отворе врата пакла, тешко да се може назад.

Очигледно је да бити доктор медицинске науке није довољно да би се судбина сопственог детета окренула у правом току. Човечност, љубав према људима, правичност.. су важнији од медицинског знања. Живећи у периоду после-истине, видесмо да пуно вакцинисаних обољевају и умиру, а невакцинисани живе и просперирају – тако, медицинска наука не може бити меродавајућа за родитељске одлуке о здрављу и судбини детета.

Зашто родитељи не смеју да имају слободу употребе алтернативне медицине ? Ако се дете закашље, морају се безусловно, упетребити прописани сирупи против кашља који садрже деривате морфина – ови сирупи с морфином, утичу на мозак, спречавајући природни рефлекс који чисти плућа, кашаљ. Тако деца која пију прописани “лек“ не могу да очисте шлајм, секрецију ако је кашаљ продуктиван и постају плавичасти, због недовољне оксидације. Мој професор фармакологије је увек почињао своја предавања с народним, не-прописљивим средствима : тако, за кашаљ, огромне количине течности, чајева, сокова, воде помажу при природном чишћењу плућа; бол у стомаку (“чир“), може се такође узимањем  велике количине течности смирити; хиперактивна деца се смирују белом кафом која има супротни ефекат код деце и старијих особа а не амфетаминима који имају дејство кокаина и криминализују дух, убијају моралне представе и људскост… Ово је забрањено знање – иако ефикасно, није дозвољено ротшилдовим, “научним“ процедурама. Хомеопатија, такође је забрањена иало ефективно лечи алергије, запаљења… Тако, родитељи неће смети да чајевима, кремама с еукалиптичним, миришљавим уљима лече сопствену децу; мораће с сирупима где их морфин спрема за друштвено подобне пацијенте; неће смети с лимуновим соком да спуштају температуру ! само “лекови“ токсични по јетру и бубреге, дозвољава ротшилдова медицина; СИРОВА БИЉНА ИСXРАНА која лечи артритис, побољшава артрозу, спушта притисак, лечи чак и неке генетске болести – неће никад бити дозвољена, јер класична медицина није заинтересована за излечење – она мора бескрајно да лечи како би опстала у систему базираном на профиту, где зарада на болесном, омогућава опстанак у бизнису здравља. Тако, медицински необразовани родитељи, никада неће моћи да парирају белим мантилима. Наука у периоди после-истине, је постала религија која се заснива на вери. Ту има и некох благотворних прецедура, али оне су ретке и занемарљиве. Цела модерна медицина је базирана данас на врло агресивним методама које углавном више штете него што чине добро.

Превенција у овом економском систему није пожељна – она сречава болест, смањује обим бизниса и прети опстанку самог здраственог система. Зато, никада нигде не чујете праву здраствену превенцију: рак дебелог црева се не спречава годишњом контролом – он се тако дијагностицира, рано или касно – рак се спречава ПРАВИЛНОМ БИЉНОМ ИСXРАНОМ ( https://borbazaistinu.rs/dr-med-jasmina-vucic-peev-sta-je-to-ispravna-isxrana/ ); рак дојке се не спречава мамографијом – он се тако дијагностицира, рано или касно – рак дојке се спречава РАНИМ МАЈЧИНСТВОМ И ДОЈЕЊЕМ ШТО ВЕЋЕГ БРОЈА ДЕЦЕ ( http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html ); рак плућа се спречава бацањем цигарете, живљењем у чистом планинском / сеоском / морском ваздуху… а сви ракови, избегавањем пестицида у храни, колораната, емулзифијаната… флуора у води (Аустралија), брома у води (Италија)… Ротшилдова медицина базирана на профиту, не брине за наше здравље и нашу децу. Она једино и искључиво брине о профиту – зато има мало студија о овом основном питању и зато нам је храна затрована.

Право на интегритет свог сопственог тела, јесте основно људско право, загарантовано васељенским принципима. Нацисти су се усудили да згазе то право, кад су вршили медицинске експерименте по концентрационим логорима. Сада видимо да и Светска Здраствена Организација, чини то исто – обавезује шприцање непроверене, нетестиране супстанце у тела 5 милијарди људи. То је нацизам на делу. Филозофи срамно ћуте и не питају : где оде слобода избoра? Правници не дигнуше гласове у одбрани најосновнијег права да се располаже сопственим бићем! Не ! Сви послушници система, раде против здравог разума. И сами лекари!

Како смо прошли кад смо делегирали сопствену политичку моћ на комунисте – знамо. Како је држава Југославија третирала наше срБско биће, видесмо. Како мафијашка дружба на власти, пљачка земљу, издаје, лаже… гледамо уживо. Сада. њима предати оно што нам је најдраже и најсветлије : сопствену децу !? Да им држава кроји судбину? Та држава која нас je издала ? Ваксинисала пентагонским отровом ? Сакрила статистике ? Ћути кад нам децу по Косову упуцавају, земљу отимају, гробља руше, цркве пале… Нису хтели да разјасне где су нестале бебе из здраственог система Србије ! Десетине хиљаде живорођене деце су продавана по свету кроз овај исти медицински систем који сада хоће да прогласи родитеље за “медицински неписмене“, узме им старатељско право и преузме бригу о здрављу !

Прочитајте још:  У САД је формирана државна ЛГБТ + религија

Таква држава не да не сме да се брине о здрављу наше деце, него не сме, ни да се брине о образовању нашег потомоства. Уствари, она не би смела уопште ни да постоји. Ми је не требамо.

Довољно је да сваки појединац постане свестан сопственог Богом датог суверенитета. Са свешћу о сопственој индивидуалној моћи, нема потребе да се гласањем делегује та моћ на друге – свако од нас може бити вођа, организатор, “председник“ који сам одлучује и који  с сопственим кругoм такође моћних пријатеља заједнички, на хоризонталном нивоу, одлучујe о свакодневним проблемима. Тако се актуелна вертикална мафијашка власт базирана на хијерархији може искључити из друштвених токова. Наш изванредан економиста, Драгаш, описује једну такву хоризонталну организацију у Влади спаса – без председника, без хијерархије, ту сви имамо један глас и заједнички као равноправни људи доносимо закључке. Гласа се за све што се нас тиче, а не само о “председнику“ …који ради шта хоће од наших гласова и пушта горе поменуте професорке да нам одређује по сотонски принцима запада како ћемо са сопственом децом.

Уопште делегација, било које моћи на друге – јесте опасна. Делегујемо здравље лекарима, често не знајући какве су њихове етичке норме, какве су њихове ефективне способности и реалне могућности. Делегујемо и образовање деце другима. Јасно видимо да се ради против свих људских принципа и здравог разума у модерној педагогији. Деци се данас у Швајцарској дају читанке у којима хомосексуални парови представљају норму. Читава одељења деца се изјашњавају као сексуално первертирани. Све више родитеља вади своју децу из школа, како  би их поучавали у породичној здравој средини. Довољно је да се неколико образованих мајки удружи, како би бар нека деца расла у атмосфери љубави и поштовања.  Сви генији су били подучавани од сопствених родитеља – Моцарт, Марија Кири, Милена Марић, Едисон… У родитељској  школи се не преноси само чисто знање, него и ентузијазам, радост дружења, емпиријски дух, светлост… Нема ничег лепшег и захвалнијег, него подучавати сопствено потомство по сопственим вредностима. Тако се живи суверенитет дат Божијом вољом на овој дарежљивој земљи препуној безграничних могућности.

Сатанистичке пројекције немаштине, беде, рата, насиља, неправде су уграђене у систем образовања који слави крваве освајаче великих простора, плачкаше, педоКриминалце… Оне су одрадиле своје. Сада је време да се гласови из таме препознају и да се стопирају они који заустављају природан, божански ток ствари.

Овај актуелно економско-политички систем може лако без револуција и ратова да се сруши у миру – стварајући благостање и изобиље за заједницу, на мајчинском принципу бесплатности, у Даровној економији постајемо слободни од спрега сотонског система.

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Ми имамо све алатке које би омогућиле свим 7 милијарди људи да живе без финанцијских брига – роботи се могу слати на друге планете за злато, минерале… а Ватикан који има половину све плодне земље у власништву мора да се лустрира за општу добробит као и сви мафијаши и швајцарске препуне банке злата. Уместо да се образујемо по сатанском школскоим систему, продајемо се  у хијерархиском систему који ствара нешташицу да би нас купио, лечимо се по њиховим системом у коме змијски знак представља лек – можемо у тишини конструисати друштвени систем у коме Истином образујемо децу, суверено садимо на сваком педљу земље бесплатну храну на герилски начин, и у хоризонталном систему сарађујемо за проналажење решења за свакодневне потребштине.

Дати децу у криминалне руке нехуманих “специјалиста“ медицине и њихових пајташа, мафијаша, који одржавају нацистички, терористички, аутократни државни апарат, није могуће ниједном родитељу који је освешћен.

Сада је време за бити или не бити. Време је за упитати се : “коме припадају наша деца ?“ Ако знате, чините шта се чинити мора.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев / Борба за истину

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Нељудско обесправљење родитеља – SS лекари у Србији прете родитељима

  1. Па да ј ова фуфа доктт стварно ово никад не би ни помислила а камоли изјавила али пошто данас “диплому можеш да набавиш гд хоћеш” онда ова курветина са трулог нацстичког запада лаје у њихову кацу. Па курветино родитељису створили дете да би га васпитавали и спремили за самосталан живот а не ти да лајеш и рекламираш скје ацистичке газд убице СРБСКЕ ДЕЦЕ И СРБА из нацистичке америе али ти тај филм гледат нећеш јер ће се СРБИ ПОБРИНУТИ ДА СВЕ НАЦИСТИЧКЕ КРВНИКЕ И ИЗДЈНИКЕ МЕЂУ НАМА СРБИМА КАЗНЕ И ЗАУВЕК ЗАТВОРЕ.

  2. ако применимо њен “принцип” онда би требало одузимати децу свим породицама које немају техничко знање, јер децу може и струја да убије

    док год ми лајемо на њихове сатанистичке науме, нестајаћемо,
    морамо да изажемо на Сунце, саберемо се у себи са Богом и међусобом и кренемо нашим путем ка нашем циљу, који су наши врли див-преци јасно записали
    није битан кванитет, него квалитет,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *