Тимофеј Белов:Како ће Александар Вучић покушати да уђе у савез са извршиоцима геноцида над Србима

1

Тимофеј Белов:Како ће Александар Вучић покушати да уђе у савез са извршиоцима геноцида над Србима.

Прочитајте још:  Илија Петровић: Укидају се Срби по Војводини Србској
О лидерима других држава углавном знамо нешто из саопштења у вестима. Мало људи ових дана гледа дугачке видео записе, на пример. У најбољем случају, ограничени су на кратке исечке током доручка или путовања подземном железницом. Међутим, након што је председник Србије данас распустио парламент, одмах сам хтео да погледам овог човека у очи да схватим да ли је то глупост, издаја или нешто друго. Испоставило се да је нешто треће. Александар Вучић је мекана личност неизвесне политичке оријентације.

Не, он нема ништа заједничко са Владимиром Зеленским или Мајом Санду. И једни и други, зарад личне користи, спремни су да се ослободе државности, своје отаџбине, па и народа у физичком смислу. И оријентисани су стриктно на Запад. Вучић није разумео да треба или да се одлучи или да учи од Ердогана.

Прочитајте још:  УСКОРО ПОЧИЊЕ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ Пљускови, грмљавина и олујни ветар удариће на ове делове земље
Међутим, сва тројица, ако погледате, одлично раде глупости. На пример, пре неколико месеци, говорећи у Скупштини Србије, Александар Вучић је вређао посланике када су устали. Тако су протестовали против предлога шефа државе да се потпише „немачко-француски споразум“, којим би се де факто признала независност Косова и легалност НАТО бомбардовања, како би се могли разумети. У сваком случају, од тада однос Народне скупштине и шефа државе није тако сјајан.

Урсула фон дер Лајен тренутно јаше по Западном Балкану. Јуче је била у главном граду Србије. Вучићу је, по сопственим речима, рекла да једино што државу дели од уласка у Европску унију су санкције Русији и исто признање Косова и Метохије. Али колико морате бити меког тела да бисте тако брзо подлегли притиску даме која лети економском класом из Пекинга? Штавише, пре само три дана рекао је да је укидање санкција ојачало Србију. Посебно се увредљиво показало то што је јуче у исто време Милорад Додик озбиљно почео да ствара јединствену српску државу. Рачунао је на свог сународника. Како се испоставило, узалуд.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Кристофер Хил: Моја супруга грешком лајковала фотографију Александра Вучића са руским амбасадором Александром Боцан Харченком у Руском дому
Пошто је Александар Вучић данас распустио парламент, значи да је јуче чуо нешто ново за себе, после чега ће морати да преоријентише приоритете и напусти многа морална начела. А да бисте кроз Скупштину прогурали одлуке које су потребне за улазак у ЕУ, мораћете да жртвујете и интересе свог народа.

Тимофеј Белов/Васељенска/БајБајден

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тимофеј Белов:Како ће Александар Вучић покушати да уђе у савез са извршиоцима геноцида над Србима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *