Вучић распустио парламент и расписао изборе: Објављен и списак општина у којима ће бити одржани локални избори

2
избора

Вучић распустио парламент и расписао изборе: Објављен и списак општина у којима ће бити одржани локални избори.

Председник Србије Александар Вучић расписао је парламентарне изборе за 17. децембар.,док је председник Народне скупштине Владимир Орлић расписао изборе за одборнике скупштина градова и скупштина општина, а који ће се одржати на исти дан када ће бити одржани и парламентарни избори.

Прочитајте још:  Италијански новинар: Ако НАТО не успе да изазове конфликт у Србији следи Придњестровље
Истог датума биће одржани и покрајински избори у Аутономној Покрајини Војводини. И поред тога што су расписани избори за многе локалне самоуправе за 17. децембар, општински и градски избори ипак неће сви бити одржани када и парламентарни. Део локалних избора биће одржан одвојено од ових 17. децембра, а планирано је да се одрже крајем маја или почетком јуна, када им је и законски рок.

Локални избори који ће бити одржани у децембру обухватиће 65 градова и општина у Србији. Па да видимо који су то градови и општине.

Избори за одборнике скупштина градова биће одржани у Београду, Врању, Крарyјевцу, Краљеву, Крушевцу, Лесковцу, Лозници, Новом Пазару, Пироту, Прокупљу, Смедереву и Шапцу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Станислава Пак, бивша саветница Томе Николића понудила помоћ Ђукановићу
Поред тога, Избори ће 17. децембра бити одржани и у општинама: Александровац, Бабушница, Баточина, Бела Паланка, Блаце, Богатић, Бојник, Брус, Варварин, Велика Плана, Велико Градиште, Владимирци, Владичин Хан, Власотинце, Гаџин Хан, Голубац, Деспотовац, Димитровград, Дољевац, Жабари, Жагyбица, Житорађа, Кнић, Коцељева, Крупањ, Куршумлија, Кучево, Лајковац, Лапово, Лебане, Љиг, Љубовија, Мали Зворник, Мало Црниће, Медвеђа, Мерошина, Осечина, Параћин, Петровац на Млави, Пожега, Прибој, Пријепоље, Ражањ, Рача, Рековац, Сокобања, Топола, Трговиште, Трстеник, Ћићевац, Ћуприја, Уб и Црна Трава.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић распустио парламент и расписао изборе: Објављен и списак општина у којима ће бити одржани локални избори

  1. Pa koji komentar da napisem, nakon ove prelepog clanka… Ne znam stvarno, evo razmisljam i mogu samo da preporucim da ljudi putuju po Evropi da bi se skijali da uzivaju. Jeftinije je po Francuskoj i Italiji, ali jeste cimanje dok dodjete dok se odmorite i kad vam bas bude krenulo skijanje nakon 7 dana, vi pakujete torbe za nazad… Ako imate novca, skijajte ovde, nema potrebe da se cimate do Francuske ili neke druge EU drzave da bi skijali 10tak dana po nizoj ceni (za 200€) a da u putu izgubite 2 dana…

  2. такмичили се србин, рус, кинез, енглез, американац,швабо и александар.

    и александар мислио да их је све надмудрио.

    ахахаха, ахахаха, ахахахахахаха

    а испало на крају да аца није сконтао правила игре. нити је слушан колико му се чинило, нит је питан колико му се чинило, нит му верују колико му се чинило, нит је добио колико му се чинило.

    ахахаха, ахахаха, ахахахахахаха

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *