Хрватски министар навалио на немачку министарку па је умало пољубио у уста!

0

ЈА¶РГ ЦАРСТЕНСЕН/ДПА/ГЛОБАЛЛООКПРЕСС

Хрватски министар спољних послова Гордан Грлић-Радман умало није пољубио немачку колегиницу Аналену Бербок у усне. Дипломата је касније објаснио свој „напад љубљења”.

Инцидент се догодио на конференцији на којој се разговарало о актуелним питањима у Европи. У њему су учествовали многи европски министри спољних послова. На дневном реду је било питање даљег развоја и ширења Европске уније.

Међутим, како пише Билд, сада „сви причају о нечем другом“.

„Напад пољупцима на министарку спољних послова Аналену Бербок“, каже се у тексту.

Гордан Грлић-Радман је закаснио на групну фотографију и журно је покушао да поздрави Бурбокову пољупцем, али је испало веома незгодно када ју је замало пољубио у усне. Сама Бурбок је избегла пољубац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поједине хрватске политичарке су му одмах замериле рекавши да је “осрамотио све Хрвате” и подсетивши га да је насилни пољубац раван насиљу.

Заузврат, Грлић-Радман се већ извинио Бурбок, напомињући да је само хтео да се поздрави, али је испало незгодно и неспретно.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *