СНС на своју листу ставио и бивше СПО посланике, где ће Вук Драшковић

1
СНС

СНС

СНС на своју листу ставио и бивше СПО посланике, где ће Вук Драшковић.

Прочитајте још:  У СУСРЕТ НОВИМ ИЗБОРИМА У САНУ: И ПОСЛЕ КОСТИЋА, КОСТИЋ
Посланичка листа СНС Александра Вучића предала је изборну листу која је и верификована од стране Републичке изборне комисије (РИК).

Оно што прво упада у очи је да су се на листи први пут после 2014. године нашле бивше узданице Драшковићевог СПО Александар Чотрић и Александар Југовић. Истина, нашли су се на 111 и 112 месту што значи да је мала шанса да уђу у Скупштину, али остаје им нада да ће неки посланици поднети оставку, или можда бити именовани за неке друге функције па да ће им се ипак посрећити да уђу у Парламент.

Bivši poslanici SPO na listi Srpske napredne stranke FOTO: Printscreen Политички истрошени Вук Драшковић није се нашао нигде али његове узданице су ту.

Прочитајте још:  РАЗАРАЊЕ СРПСКОГ ПРАВОСУЂА: Ко је амерички тужилац који има своју канцеларију у српском Врховном Тужилаштву?
Свакако, финансијски најатрактивнија је функција Данице Драшковић у одбору директора Нафтне индустрије Србије (НИС), али нађе се ту и још понешто ситно што је на државним јаслама. Да ли је властима можда засметало што се Драшковић неколико пута обрушио на председника Русије Владимира Путина, кога је поредио са Хитлером.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Има и оних који сматрају да је све у најбољем реду и да је Вук Драшковић само добио прекоманду и нову улогу – да ће се остатак некадашњег СПО заправо обрести на изборима заједно са лидером ЛДП Чедомиром Јовановићем, који је најавио повратак у политички живот. То би значило да би овај стари режимски тандем имао, чини се за њих, исувише тежак задатак, да варком одвуку колико било гласова проевропске опозиције уједињене на листи “Србија против насиља”.

Васељенска/Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СНС на своју листу ставио и бивше СПО посланике, где ће Вук Драшковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *