Скандалозно понашање Јове Бакића: Извређао недавно преминулог оца Милице Ђурђевић Стаменковски

2
ђурђевић

Левичар Јово Бакић, чувен по скандалозним изјавама, вечерас је у Утиску недеље напао Милицу Ђурђевић Стаменковски вређајући њеног недавно преминулог оца, новинара Рајка Ђурђевића.

Бакић је покушао да скрене пажњу јавности на наслове у медијима у којима се Стефан Стаменковски помиње као задња особа из Србије која се видела са Миром Марковић, питајући да ли је и Мира Марковић била заветница, на шта је Ђурђевић Стаменковски одговорила да је идеологија Мире Марковић левичарска и далеко ближа идејама које заступа професор Бакић, него што је то политика Заветника која је потпуно супротна.

„Заиста ми је непријатно да говорим о преминулом лицу, али уколико желите да ме питате да ли је она…на косовском завету није била, али јесте на неким левичарским позицијама које су ближе вама ипак“, одговорила је Милица Ђурђевић Стаменковски и додала да се у политичком активизму срећу разни људи али да то не значи да се политички слажу.

„Мислим да је мој отац новинар који је највише страдао од режима у коме је била Мира Марковић…“

Међутим, Бакић ту није стао, увређен одговором он је напао недавно преминулог оца Милице Ђурђевић Стаменковски, Рајка Ђурђевића, називајући га антисемитом и покушавајући да исмеје његов рад. Ситуација у студију је била толико непријатна да је чак и пристрасна Оља Бећковић пробала да смири Јову Бакића који није одустајао, већ је наставио да помиње Рајка Ђурђевића преиспитујући његову идеологију и активизам у Српској Радикалној Странци, на шта је Ђурђевић одговорила да је њен отац изашао из Радикала оног тренутка када су ушли у власт заједно са Социјалистима, што сасвим довољно говори о његовој части и поштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Србија је уцењена уз помоћ Косова, тражећи да уведе санкције Руској Федерацији

„Оптужили сте мог оца који је преминуо за антисемитизам. Наша кућа је увек била отворена за све људе из различитих нација, вера, то сви знају ко год је дошао на наша врата. Али мислим да је господина Бакића највише заболело ово што сам ја рекла да је он управо највећи мегафон ове власти и највећи савезник, јер таквом реториком и таквим приступом ви само показујете да је алтернатива још гора.“

Ђурђевић је навела да људи као што је Јово Бакић опозицији наносе политичку штету и позвала га да спроведе револуцију коју толико дуго прижељкује, на шта је Бакић одговорио још једном претњом стављајући до знања да се Заветницима не би допала револуција, јер би у њој страдали и они.

Васељенска

Целу емисију можете погледати овде

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Скандалозно понашање Јове Бакића: Извређао недавно преминулог оца Милице Ђурђевић Стаменковски

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *