Заветници најавили тужбу против Новости, Политике и Б92 због пласирања напредњачких лажи

0

Српска странка Заветници поднеће тужбе против портала Б92, Новости и Политике због пласирања гнусних лажи и пропагандног дивљања које су резултат невиђене панике СНС, наводи се у саопштењу Српске странке Заветници. 

Наиме, ова три портала, за које основано сумњамо да посредно контролише актуелни министар финансија, Синиша Мали, недељама уназад воде хајку на председницу наше странке и једну од лидера Националног окупљања, Милицу Ђурђевић Стаменковски.

Врхунац ширења неистина и обмањивања јавности је објављивање текста у коме се наводи да је Милица Ђурђевић тражила увођење санкција Руској Федерацији.

Свима у Србији је познато да је Српска странка Заветници поднела захтев да се у парламенту усвоји Резолуција о забрани коришћења једностраних санкција. Такође подсећамо да смо више пута тражили да се укину санкције које је власт у Београду увела Белорусији, Сирији и другим пријатељским земљама.

Очигледно је да су се пробриселске структуре на власти озбиљно ангажовале да зауставе раст Националног окупљања и да, по угледу на другосрбијанске кругове, ескалацијом лажи покушају да уруше углед који председница Заветника има међу народом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Српска странка Заветници неће дозволити да хиљаду пута изговорена неистина заузме место истини и против оваквог вида прљаве кампање борићемо се законским путем.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *