Вучковог пријатеља Гренела хвале заговорници “велике Албаније”: Обећао је независно “Косово”

2

Али Ахмети и Ричард Гренел

Заговорник велике Албаније хвали Вучићевог пријатеља Гренела како му је обећао лобирање за признање независног “Косова”

Шиптарски политичар из Македоније Али Ахмети, који је јутрос свечано отворио музеј у селу Сопоот посвећен пиштарским терористима из ОВК, недавно се хвалио на свом Фејсбук налогу познанством са Ричардом Гренелом.

Он је одушевљено навео како је упознао Ричарда Гренела и да су имали занимљив разговор где му је бивши изасланик Доналда Трампа за Балкан рекао како би најбоље решење косовске кризе било међусобно признање тзв Косова.

“На састанку смо разговарали о инцидентима у региону, посебно између Приштине и Београда и заједнички смо закључили да би нормализација односа међусобним признавањем донела трајни мир у читавом региону.Говорили смо и о суђењу у Хагу бившем председнику Хашиму Тачију и другим борцима за слободу који се одржавају у неправедно продуженом суђењу. Гренел ме је обавестио да никада, ни са једним политичким лидером региона, није разговарао о могућности о којој се у медијима прича о размени територија између Kосова и Србије, што сам поздравио,”, написао је Ахмети на свом Фејсбук зиду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ричард Гренел који је саветник за дијалог Александра Вучића недавно је одликован Орденом српске заставе првог степена за истакнуте заслуге као истински пријатељ Србије који је допринео миру и стабилности у региону.

„Имам част да у име грађана Србије искажем захвалност човеку који је за кратко време неуморним радом извршио значајан утицај на односе између Србије и САД и суштински обогатио везе између наших народа”, истакао је Вучић у Председништву Србије.

Прочитајте још:  Вучић отворио пут за стварање велике Албаније од Крфа до Панчићевог врха (ВИДЕО)

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучковог пријатеља Гренела хвале заговорници “велике Албаније”: Обећао је независно “Косово”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *