Италија забранила лабораторијски узгојено месо Била Гејтса наводећи „озбиљне здравствене забринутости“

1
италија

италија

Италија забранила лабораторијски узгојено месо Била Гејтса наводећи „озбиљне здравствене забринутости“.

Наводећи „озбиљну забринутост за здравље, „Италија је одлучила да забрани лажно месо у земљи“.

Овај потез је први за развијени свет.

Неколико недавних студија показује да синтетичко месо узгојено у лабораторији које промовише милијардер Бил Гејтс изазива формирање турбо карцинома код људи…… баш као и вакцине против Цовид-19.

ИнфоВорс извештава: За разлику од недавне одлуке Бајденовог режима да убрза одобравање синтетичког меса у Америци, Италија заузима супротан приступ тако што потпуно забрањује те ствари пре него што добије прилику да нашкоди италијанском народу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Италија је прва нација која је рекла НЕ синтетичкој храни, такозваном ‘синтетичком месу’”, најавио је министар здравља Оразио Шилачи. „То чини формалним и службеним актом“.

„Резолуција позива на обавезу да се забрани производња, маркетинг и увоз синтетичке хране на нашој територији“.

Према Шилачију, нови прописи Италије против синтетичког меса имају за циљ да заштите ширу јавност од било које ситуације у којој би „јавно здравље животне средине могло бити угрожено, или када постоји неизвесност у погледу ефеката одређених производа који се уводе или ц́е бити уведени на тржиште или у конзумацију“.

„Од кључног је значаја да постоје мере за решавање ових потенцијалних ризика и обезбеђивање безбедности животне средине и јавног здравља у таквим случајевима“, додао је он – погледајте видео испод:

Бајденов режим убрзава одобравање синтетичког меса, укључујуц́и Гејтсово „пилеће месо” узгојено у лабораторији.

Велики део залагања у корист синтетичког меса долази не само од Гејтса већи од других глобалиста попут Клауса Шваба, челника Светског економског форума (ВЕФ), који тврде да је неопходно зауставити „глобално загревање“ и „климатске промене”.

Још 2021. у промоцији своје књиге „Како избећи климатску катастрофу“, Гејтс је рекао за МИТ Технологи Ривајв да „све богате земље треба да пређу на 100 одсто синтетичку говедину“.

Гејтсов сан о свету вероватно се неће остварити, барем како га је замислио, јер наука наставља да показује да је конзумација синтетичког меса повезана са раком преко бесмртних ћелијских линија које тело користи за производњу ћелија рака у присуству изазивајуће супстанце, у овом случају лажног меса.

Прочитајте још:  Председник ЕУ парламента, заговорник вакцинације, умро од имунолошких компликација
Режим председника Џоа Бајдена је до сада показао своју пуну подршку дистрибуцији лажног меса у САД, где изгледа да приватни корпоративни интереси контролишу скоро све.

У потезу без преседана, Бајденово америчко Министарство пољопривреде (УСДА) одобрило је продају Гејтсовог лабораторијски узгојеног „пилећег меса“ крајем јуна. Ово одобрење регулатора омогућиће компанијама за лажно месо да свуда преплаве америчко тржиште хране својим токсичним, смртоносним производима.

„Сада морамо да забранимо било који ВЕФ и САД (нови светски поредак) производ или поруку“, написао је један коментатор као одговор на добре вести из Италије.

„Назад у стару невољу, корумпирани представници у парламенту УН ће нам радо наметнути ово ср*ње“, написао је други, вероватно из Уједињеног Краљевства, где се, као у САД, лажно месо и друго смеће лакше одобравају и гурају у јавност због корупције у влади.

Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Италија забранила лабораторијски узгојено месо Била Гејтса наводећи „озбиљне здравствене забринутости“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *