Русија: У Краснодарском крају тужилаштво ради под заставом Србије

1

Русија: У Краснодарском крају тужилаштво ради под заставом Србије.

Прес служба тужилаштва Краснодарског краја представила је 10. новембра постављање српске заставе у згради одељења у Новопокровском округу.

Прочитајте још:  Струја ће поскупети иако ЕПС и са овом ценом остварује зараду
На својим друштвеним мрежама, прес служба регионалног тужилаштва објавила је информацију о резултатима важног састанка о „питањима поштовања закона о извршном поступку у извршењу судских аката по тужилачким захтевима“.

тужилаштво са српском заставом

Широј јавности је приказана структура канцеларије тужиоца Новопокровског округа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Представник „ока суверена” заменио је руску заставу у својој канцеларији српском.

Идеја се, очигледно, допала неким становницима Краснодарске територије.

Само на тг каналу за пола сата испод поста су постављена три одобравајућа емотикона, а један читалац је чак „посолио” објаву наопаком руском заставом.

Прочитајте још:  У Европи се може појавити нова држава пријатељска Русији
За кратко време, многи обични становници Краснодара и новинари приметили су одсуство руске тробојке.

Нажалост, није било могуће сазнати какав је однос становника Краснодара према знању. На тг каналу тужилаштва Краснодарског краја нема повратних информација од претплатника, остављање коментара испод објава је забрањено.

Прочитајте још:  Спречена брука у Србији: Отказан украјински, антируски филм "20 дана у Мариупољу"
Замена српске заставе руском није могла а да не буде запажена од стране највиших тужилаштва.

„Напредак и резултате рада у овом правцу ставили су под контролу Окружног тужилаштва“, завршава се пост уз заставу Србије.

„Састав функционера је сасвим пристојан, фотографије из више углова руководства – нико није приметио да је регион, судећи по застави, постао Србија“, приметио је политички посматрач Андреј Гусиј . – Толика гомила функционера са високим статусом, фотограф, прес служба… Руска застава у тужилаштву је наопако… Као на Дан јединства, само што сада није са интернета.

Прочитајте још:  Скандал у Србији: Кинеска компанија осумњичена за трговину људима и радну експлоатацију
Овога пута заиста није реч о фотографији, као што је то био случај са посланицима Краснодара на Дан народног јединства у честиткама са изврнутом руском заставом, која се претворила у српску.

Испоставља се да у тужилаштву непознато време виси застава Србије, где се одржавају пријеми грађана, састанци и доносе одлуке које су важне за државу (сада је питање које).

На неким јавним страницама Краснодарци су већ почели да сумњају да ли тужиоци знају законе које морају да прате ако не знају редослед боја руске националне заставе.

Прочитајте још:  Могуће несташице горива на пумпама ако се продужи ограничење цена
Од шефа прес службе тужилаштва Краснодарског краја Антона Лопатина није било могуће добити коментар о подизању српске заставе у канцеларијама одељења, пошто је Антон Романович пре више од месец дана питао новинари издања и уредник Краснодарског свеска да га не узнемиравају телефонским позивима током радног времена, и одлучили да комуницирају са публикацијом граде путем званичних захтева за информисање, чије разматрање траје седам дана или више.

На сајту Блокнот-Краснодарс.ру постављена је анкета да ли одговорни треба да буду кажњени за ово и ПОГЛЕДАЈТЕ РЕЗУЛТАТЕ.

В.Т.Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Русија: У Краснодарском крају тужилаштво ради под заставом Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *