Милица Ђурђевић одговорила директору Канцеларије за КиМ: Док ви као партијски дактилограф браните Куртијеву крпу, ми се Косовског завета не одричемо

0

Након још једног бесрамног напада на председницу Српске странке Заветници, од стране Петра Петковића,  директора канцеларије за Косово и Метохију, Милица Ђурђевић Стаменковски директно је одговорила на свом Твитер како каже “партијском дактилографу”.

“Господине @PetkovicPetar, пошто ми се, као дежурно пискарало, свакодневно обраћате али преко медија, ја ћу, за разлику од Вас, одговорити директно:

Као партијски дактилограф који ништа друго и не чини, осим што пише саопштења, да народ више не зна да ли сте репортер, новинар, извештач или просто бот, а извесно је да Вас нико више не доживљава као директора Канцеларије за Kосово и Метохију, а понајмање Срби са Kосмета који су, још ономад кад сте тамо били, рекли шта мисле о томе што сте их оставили на немилост Kуртијевој банди.

Остаћете упамћени по много саопштења и мало рада, али и по потпуном изостанку решења и упорном штампању изговора за неспособност. У складу са вишком своје беспослености, данас сте нагомилали лажи на мој и рачун Националног окупљања.

Чујем да Вас у партијским круговима одавно зову Пера Сметало, па стичем утисак да покушавате да докажете да, ето, и Ви можете у нечему користити. На пример, можда победите на такмичењу у најбесмисленијим изјавама у овој кампањи.
Ипак, морам Вас разочарати, за обарање двоцифреног рејтинга Националног окупљања мораћете више да се потрудите. Није довољно понављати рецитације о томе да Заветници хрле у загрљај Драгана Ђиласа. Нарочито је неучинковито да то говорите Ви, који сте прве политичке кораке направили у коалиционом савезу са странком поменутог вам омиљеног опозиционара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Хоће ли се Америка одрећи Тачија

Може бити да Вам се од толиког идеолошког и политичког тумарања све помешало и побркало, па сте данас напрасно осетили потребу да нападом на мене, станете у одбрану Куртијеве крпе, коју су у Паризу подигли са заставама држава победница у Првом светском рату, међу којима је српска тробојка, као знамење народа који је у том рату изгубио трећину становништва.

И док ви браните Куртијеву крпу, ми се окупљамо око Косовског завета, којег се наш народ није одрекао. Око вере коју није продао ни за парче гибанице, ни за голи живот.”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *