Отказана сатанистичка литургија бенда „Batushka“ у Београду

2

(Фото. Пиксибај)

Отказана сатанистичка литургија бенда „Batushka“ у Београду.

Прочитајте још:  Руски и српски експерти разговарали су о билатералним односима Москве и Београда у светлу актуелне геополитичке ситуације на Балкану
Адвокат удружења грађана “Православна култура” из Ваљева био је у Dorćol platzu, како би лично предао Опомену пред кривичну пријаву и захтев за отказивање концерта и којим се вређа јавни морал, традиција, култура и вера нашег народа, па су му том приликом из организације рекли да је отказан концерта пољског бенда “Batushka” – Баћушка који је требало да се одржи 23.11.2023. године у Београду у Dorćol platzu.

Концерти ове групе су отказивани и у Русији и у Белорусији, под притиском православних верника, тако да је ово још једна победа верног народа над светским сатанизмом.

Слава Богу!

Србин инфо

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Отказана сатанистичка литургија бенда „Batushka“ у Београду

  1. Ретарди,ово је победа простодушности и неписмености,само малоуман народ може чврсто да се држи те вере,јер своју глупост и неписменост иза исте крије.Ваљда мисле да су тако паметнији.Ова група је свирала већ у Барутани пре месец и по дана,нико се огласио није,чему сад оволика халабука,где сте били тада?Исту су имали сценографију и све друго и?ништа.

    1. Stvarno retardi… nemam reči u kakvoj državi živimo. Nemaju pametnija posla i svoje živote pa daj onda da se useravaju ljudima u njihove živote. Siledžije koje ne dozvoljavaju da bilo ko uradi bilo šta što se njima ne dopada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *