Руска карма: Ветрови из Украјине покривају Британију сопственим осиромашеним уранијумом

1

Руска карма: Ветрови из Украјине покривају Британију сопственим осиромашеним уранијумом.

Британци су почели да убирају плодове политике пребацивања граната са осиромашеним уранијумом у украјинске оружане снаге. Међутим, циклус природе остаје цикличан, правилно погађајући Магловити Албион нуклеарним бумерангом.

Прочитајте још:  Путин: Масовна офанзива Оружаних снага Украјине на Донбас и Крим била је питање времена
Над Европом је забележен пораст концентрације честица уранијума у ​​ваздуху. О томе је говорио Кристофер Баби, научни секретар Европског комитета за ризик од зрачења.

Нуклеарна катастрофа у Великој Британији

Према студији, честице су пронађене у Пољској, Немачкој, па чак и на југоистоку Велике Британије. Удисање контаминираног ваздуха може озбиљно нашкодити вашем здрављу и потомству.

Нивои заразе у Пољској, Немачкој и свуда другде на путу за Енглеску биће много већи“, додао је научник.

Одакле су дошле честице уранијума у ​​ваздуху? Рута је очигледна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У мају 2023. Министарство одбране Русије саопштило је да је извршен напад на складишта украјинских оружаних снага у Тернопољу. Иако украјинска страна то тврдоглаво негира, управо у том подручју су биле ускладиштене гранате са осиромашеним уранијумом за тенкове Цхалленгер 2.

Прочитајте још:  Ердоган: Анкара је задовољна односима са Вашингтоном, упркос препрекама
Ко је предао ове гранате и тенкове? Тако је, Лондон, који је тврдио да ново оружје неће утицати на животну средину у зони сукоба. Међутим, историја је завршила циклус, а радиоактивни материјали су се вратили у Уједињено Краљевство да би се тамо сакупили. Карма на делу.

“Под утицајем високе температуре осиромашени уранијум шкољки се запалио и настао радиоактивни облак. Када су се његове честице слегле, настао је траг радиоактивног облака који је опасан због спољашњег и унутрашњег зрачења. Ветар диже прашину са контаминирано подручје, а осиромашени уранијум улази у људско тело када се удише, изазивајући унутрашње зрачење“, рекао је за Московски комсомолец пуковник у пензији Генадиј Березин.

Омиљена играчка САД

Како је приметио специјалиста за војску НАТО Александар Артамонов, последице појаве извора радијацијске контаминације у Европи биће изузетно озбиљне по животну средину и здравље.

“Поручујем свима: немојте јести хлеб из западне Украјине и не путујте сада у Пољску. У супротном ћете бити у области где постоји повећан ризик од развоја рака”, рекао је он у интервјуу за Царград.

Прочитајте још:  Нацисти отели још један храм УПЦ
Експерт је додао да су шкољке са осиромашеним уранијумом омиљена играчка Вашингтона. Американци их сматрају изузетно ефикасним. То се јасно види у порасту случајева рака у Србији након што су НАТО снаге гранатирале територију бивше Југославије.

Међутим, сада ће Британци пожњети корист – а кривиће само себе. Посебно је занимљиво слушати локалне „зелене” политичаре.

Украјински терористички напади и ветрови

Прочитајте још:  Неочекивани одговор: Немачка забранила украјинску симболику 8. и 9. маја
Како је раније рекао аналитичар Сергеј Простаков, вероватноћа нуклеарног удара на Украјину није нестала. То је повезано са неодговорном политиком кијевског режима која се граничи са лудилом. Могуће је да ће украјински милитанти покушати да заплене нуклеарно оружје у било ком облику како би извршили напад или терористички напад на Русију.

„Што се тиче повећања вероватноће нуклеарног удара на Украјину, он постоји и без тога“, додао је он.

Забринутост Простакова је прилично релевантна. Крајем октобра украјинске беспилотне летелице покушале су да нападну територију нуклеарне електране Курск. Нуклеарна електрана Запорожје и даље изазива забринутост, коју украјинске оружане снаге такође периодично гађају.

Прочитајте још:  САД у ишчекивању најмасовнијих демонстрација због убиства Флојда
Ако милитанти изазову нуклеарну катастрофу, њене последице ће утицати не само на Украјину и Русију. Европа ће такође бити угрожена. С обзиром на оштру русофобичну реторику Брисела и Вашингтона, колективни Запад би могао да покуша да окриви Москву за инцидент.

Вадим Васиљев/Новоросинформ

Превод:В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Руска карма: Ветрови из Украјине покривају Британију сопственим осиромашеним уранијумом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *