Павле Грбовић преко милогорских медија напада Србију

0

Павле Грбовић

Павле Грбовић преко милогорских медија напада Србију.

Заиста је невероватно да политичар који је из Србије бодри другу земљу да се одбрани од некаквих измишљених напада из његове земље и подилази им у креирању и учвршчивању антисрпских наратива.

Нема ништа горе него када неко оде у иностранство да би износио увреде на рачун сопствене земље. Такође, јако је ружно када страном медију дате интервју у коме ћете најгоре блатити земљу у којој живите. Један од лидера коалиције Србија против насиља и председник Покрета слободних грађана (ПСГ), Павле Грбовић је управо то урадио.

Хоће власт у Србији, а даје интервју најозлоглашенијем антисрпском гласилу

Прочитајте још:  ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАТА ЛЕКАРА СКУПИО ХРАБРОСТИ И РЕКАО: Имам проверене податке! Власт кривотвори документацију о епидемији!
Дао је интервју за подгоричку Побједу и само на први поглед би се грађани могли заварати да ,,ето то и није неки страни медиј”. Побједа је, заправо, нешто и много горе. Преблага формулација би била рећи да је у питању антисрпско гласило, а када бисмо рекли да је то усташки медиј, вероватно не бисмо претерали.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Свих ових година Побједа води бруталну кампању против Србије, Срба у Црној Гори, српског народа генерално и нарочито против Српске православне цркве (СПЦ). Овај медиј је био најактивнији у кампањи Мила Ђукановића против СПЦ у Црној Гори, често вређајући наше црквене великодостојнике. Српску православну цркву годинама ни не називају правим називом, већ погрдно као ,, Црква Србије”. Политика овог милогорског Бемакс гласила, није се променила ни након 30. августа 2020. године. Напротив, и даље све време воде жестоку антисрпску кампању.

На ноге српским непријатељима да би блатио Србију

Прочитајте још:  Српска "десница" је пројекат Вучића у обесмишљавању појма деснице и опозиције
Не само да је Грбовић дао интервју за овакво срамно гласило, већ га је интервјуисала, ни мање ни више, него најозлоглашенија милогорска новинарка и екстремни србофоб, Тамара Никчевић. Дакле, представник српске опозиције, који ваљда претендује да некада дође на власт и води државу Србију, са уживањем је имао интервју код екстремног србомрзца Никчевићеве Која, као и свака права Милогорка, мрзи Србе и Србију и ради им о глави, али воли Београд, станове и живот у Србији и све чари које београдски живот са собом носи.

И хајде некако и све то, помислили смо да је можда Грбовић похитао ка Побједи да брани част Србије, српског рода, СПЦ, пред непријатељима српског народа и храбро се супротстави тој срамној медијској кући. Али, авај, својим одговорима, који су били компатибилни са њиховим питањима и размишљањима, показао је да уколико би, не дај Боже, дошао на власт – у политичком смислу не би било разлике да ли би нам премијер био он, Тамара Никчевић или Драшко Ђурановић.

Србија му брлог и одговорна за геноцид, бесан што не уводимо санкције Русији

Прочитајте још:  „Дан“, срамни АНБ: Игуману Данилу забрањен улазак у Црну Гору!
У интервјуу миљеници Мила Ђукановића, Грбовић је Србију назвао ,, радикалским брлогом” Оптужио је председника Вучића што није увео санкције Русији и навео да би он то урадио уколико би дошао на власт, јер је то политика за коју се залаже. Навео је и да је евроатлантска Црна Гора у том смислу добар пример како треба радит!

Прочитајте још:  ПУСТИТЕ МИ ДЕТЕ, ОН НИЈЕ КРИВИЧНО ОДГОВОРАН! Срамна изјава мајке убице са Врачара: Држе га заточеног, нећу одустати од њега!
Када му је новинарка закукала што западне стране амбасаде Вучића виде као фактор и стабилности, уместо што би по њеном мишљењу вероватно требало да га (с)руше, Грбовић се сагласио тврдећи да они у томе греше, па је испало по Грбовићу и Никчевићевој да су и Кристофер Хил и још неке његове западне колеге малтене србенде.

Прочитајте још:  Разарање скривеног блага Србије (Видео)
Кривицу за Бањску су новинарка и саговорник, наравно, пребацили на Србију и државни врх предвођен Вучићем, а Грбовић је ,,државотворно” рекао да не жели за то да ,, дели одговорност са било ким” односно поручио је да га то не занима. Тиме је показао да га је баш брига за државне и националне интересе и да му је само битно да дође на власт.

Незадовољан што не изручујемо своје грађане Приштини, криви Србију за Бањску

Критиковао је и српски државни врх што не жели да изручи Милана Радоичића, чији сматра да смо сви таоци. Грбовић би дакле желео да Србија изручи Радоичића органима тзв. Косова као да су то две равноправне државе. Критиковао је и излазак Срба из тзв. косовских институција, као и неизлазак на изборе на северу Косова, ни на трен не споменувши узроке који су до тога довели, однсоно потпуно амнестирајући Куртија и другу страну, а за све окрививши званични Београд и Србе са Косова.

Нада се да ће се Црна Гора ,,одбранити од Србије”

Прочитајте још:  Школе се затварају до краја школске године!
Стигао је Грбовић и да се сагласи са новинарком да је у Сребреници ,,почињен геноцид”, а врхунац свега је што је изразио наду ,, да ће се Црна Гора одбранити од Вучића” односно од наводних насртаја из Београда,а како он и његова саговорница то јединствено виде. Заиста је невероватно да политичар који је из Србије бодри другу земљу да се одбрани од некаквих измишљених напада из његове земље и подилази им у креирању и учвршчивању антисрпских наратива.

На крају је Грбовић стигао и да се похвали својим презименом, објаснивши да његово презиме најбоље одражава некакве његове квалитете, што читаоцима верујемо и није било баш најјасније шта је писац хтео да каже.

Сложили бисмо се са Грбовићем да је његово презиме знаковито. Номен ест омен , или у његовом случају – што се грбо роди, време не исправи!

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *