ОТКРИВАМО: Ево ЗАШТО је Дино Мерлин ИСТЕРАО Звезду Меридианбет из Арене!

0
дино мерлин

дино мерлин

ОТКРИВАМО: Ево ЗАШТО је Дино Мерлин ИСТЕРАО Звезду Меридианбет из Арене!

Први човек највеће хале у Србији поделио је са нама детаље.

Прочитајте још:  Александар Кавчић: Родитељ се пита који ће уџбеник да купи свом детету. Бесплатно образовање је гарантовано Уставом
Кошаркашки клуб Црвена звезда Мердинабет ће екипу Морнара у осмом колу АдмиралБет АБА лиге дочекати у Пиониру уместо у Штарк арени.

Тај меч заказан је за понедељак, 20. новембар од 20.00 часова.

Разлог је заузетост Арене због раније заказане манифестације – конкретно концерата Дина Мерилна 18, 19, 21. и 22. новембра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ТОТАЛНИ КОЛАПС - ДВА СЕЛА У АРИЉУ ПОТПУНО ЗАВЕЈАНА! Путеви непроходни, а без струје око 2.500 људи
Горан Грбовић, директор Штарк арене за наш портал Република.рс ексклузивно открива шта има приоритет, када је највећа хала у Београду у питању.

“Приоритет је Евролига и ту нема говора. Звезда Меридианбет и Партизан имају чврсте уговоре са Ареном и имамо јако добру и успечну сарадњу” – почео је причу за наш портал Горан Грбовић.

Прочитајте још:  ИЗ ФСС открили колико им Звезда и Партизан дугују новца и колико су вечитима уплатили за 4 године!
Звезда Меридианбет ће ипак морати из хале за меч против Морнара у АдмиралБет АБА лиги, па ће бити домаћин у Пиониру.

“Ова конкретна ситуација је таква да имамо раније заказане концерте и нисмо могли ништа да урадимо по том питању. Звезда Меридианбет има разумевања за ову ситуацију и лако смо се договорили. Као што сам већ рекао, ово се неће дешавати у Евролиги. У сарадњи са најбољим кошаркашким такмичењем у Европи, заједно усклађујемо календаре и то је озбиљан посао. Београд има два евролигаша који деле”дом”, а уз то органузујемо преко 100 концерата у току године. Понављам још једном, Евролига је приоритет и неће бити померања европских утакмица” – рекао је Горан Грбовић.

Спорт мора да буде и јесте приоритет, али не сва такмичења.

“Мени лично је АдмиралБет АБА лига на трећем месту. Опет кажем, људи из Црвене звезде Меридианбет су максимално коректни и имамо сјајан однос. Исто је и са Партизаном. Њихове европске утакмице неће трпети због догађаја” – рекао је Грбовић.

Прочитајте још:  Терзић: Градимо нови стадион – коштаће 200 милиона евра
Људи из Арене суочавају се са озбиљним логистичким изазовима.

“Велики изазов представља нам мењање паркета и распореда у хали када играју Звезда Меридианбет и Партизан. Посао мора да буде завршен у току ноћи. Присетићу се и примера када је Београд организовао Фајнал-фор Евролиге, а имали смо заказан концерт групе “Ајрон Мејден”. Због продукцијске куће није било могуће одложити концерт, тако да смо морали да прекинемо са “спремањем” хале за Фајнал-фор, “наместимо” концерт, па тек онда наставимо да радимо на догађају који је протекао савршено и за који су сви похвалили организацију” – закључио је директор Штарк арене Горан Грбовић.

Васељенска/Република.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *