Oва слика одушевиће многе: Усред Бундестага “Косово је Србија” (ФОТО)

0

(фото:Правда.рс)

Oва слика одушевиће многе: Усред Бундестага “Косово је Србија”.

Прочитајте још:  Србија купила руске системе „Панцир“
Делегација Националног окупљања борави у посети Немачкој на позив Алтернативе за Немачку (АФД), једне од најјачих опозиционих странака у тој земљи. Делегацију Националног окупљања предводи председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, а прва фотографија коју је објавила из Немачке одушевила је све у Србији.

“У Немачкој и свуда: Косово је Србија! Данас сам у Берлину у Бундестагу имала сусрет са председником Алтернативе за Немачку, Тином Крупалом. Његова АФД је водећа суверенистичка и државотворна опција у Немачкој” – написала је Милица Ђуршевић Стаменковски на свом Фејсбук налогу уз фотографију са Крупалом на којој заједно држе мајицу са поруком “Нема предаје” и силуетом Косова и Метохију у бојама српске заставе.

АФД је десничарска странка у успону чији је успех на последњим изборима забринуо све у ЕУ имајући у виду да се та странка противи политици Брисела и подржава Србију у одбрани Косова и Метохије.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Св. краљ Милутин: Оклеветани краљ – чувар Православља
Ђурђевић је у неколико наврата истицала да не жели изловану Србију већ Србију која ће сарађивати са суверенистичким партијама широм Европе. Она је и позвала суверенистичке политичке снаге широм Европе да дигну глас против уклањања споменика српским војницима палим у Првом светском рату из Приштине, што је учињено на захтев тзв. амбасада француске и немачке.

“Национално окупљање ће извести Србију из бриселске изолације. Ми Срби у овој политичкој борби нисмо усамљени. Ми смо дио великог таласа европских суверенистичких снага који је актуелан у Европи. Као и остале државотворне снаге на старом континенту залажемо се за Европу нација и слобода” – поручила је она тада.

 

Прочитајте још:  И званично: Украјина добила од Србије 32 милиона долара помоћи
Са њом у делегацији налази се и фунционери Српске странке Заветници Душан Пророковић и Данијел Игрец

Правда.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *