БАХАТИ, ПРИМИТИВНИ СНС ВАНДАЛИ: Вучићу, унаказио си Београд, боље се сам повуци!

0
снс

(фото:Васељенска)

Говорећи о догађајима из Баваништа, где су СНС  батинаши били блокирали кућу једног од лидера протеста пољопривредника и његову породицу, казао је да ти догађаји само „говоре о примитивизму напредњака“.

Ми треба да се припремимо на могући покушај бруталног напада и етничког чишћења Срба на КиМ, и онда морамо бити спремни на војни сукоб. Ако допустимо да Арбанаси изврше етничко чишћење и протерају наш народ, онда је то пут ка тоталном урушавању суверенитета преосталог дела наше земље, рекао је доктор Ратко Ристић, професор Београдског универзитета, гостујући у емисији Луча на каналу Прави одговор.

Он је приметио да се председник Александар Вучић чак и током посете Паризу бави изјавама политичких противника у Србији, па је тако реаговао и на Ристићев интервју у ком је Београдом на води назвао наказом.

– Било би му паметније да не инстистира на погубној политици и било би му боље да се сам повуче – поручио је Ристић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Говорећи о догађајима из Баваништа, где су СНС  батинаши били блокирали кућу једног од лидера протеста пољопривредника и његову породицу, казао је да ти догађаји само „говоре о примитивизму напредњака“.

– Прво питање је зашто полиција није реаговала и заштитила тог грађанина Србије од ових вандала. Незамислио ми је да је међу њима и један доктор. Сви који су учестовали у том насиљу треба одмах да добију кривичне пријаве. На тој малој показној вежби ви видите шта они раде. Али то раде у свим другим областима – навео је професор универзитета.

Прочитајте још:  Одакле Вучићу новац за Еxpo27?

Говорећи о присиљавању људи да гласају за СНС, рекао је да је то увод у тоталитаризам.

– Мораш да гласаш за мене ако хоћеш да будеш неки директор, или шеф или да добијеш неки посао. У нормалној земљи то је неприхватљива форма понашања. Циљ сваке државе мора да буде слобода појединца у свим аспектима живота. Ово долажење на врата, то је неприхватљиво.

Ту форму политичког деловања треба законски забранити – сматра он. Ристић је навео и да Мирославу Лајчаку на пример, треба забранити улазак у Србију, као штеточини.

– Испред сваке амбасаде које признају Косово поставио бих џиновски билборд на којем би писало Косово и Метохија – Србија. Свим њиховим запосленима, кад год долазе или напуштају Србију бих на царинском прелазу за дипломате, делио флајере на којима пише да је КиМ део Србије. И не би могли да се понашају како се понаша рецимо Кристофер Хил или Француз Пјер Кошар, или Жофре, представник ЕУ. Њима бих у сваком тренутку стављао до знања да је неприхватљиво да говоре о Косову и Метохији као територији која не припада Србији – објаснио је професор Ристић како се
води суверена политика.

– Гледао сам на телевизији, израелски амбасадор на питање водитељке: „Како смо ми то пријатељи ако сте признали Косово и Метохију?“, одговара: „Ми см пријатељи, а између пријатеља су понекад могући неспоразуми.“ И то је врхунац лицемерја. То није пријатељство. То је забијање ножа у леђа – закључио је Ристић.

Он се заложио да Мекдоналдс и сви други натписи буду на ћирилици.

– Како може у Грчкој да буде све на грчком алфабету, а они су Европска Унија – приметио је он. Он је такође изнео аргументе о плагиајту доктората Синише Малог, а говорио је и о покушају сече Кошутњака и другим неподопштинама СНС режима. Такође је помињао Ескобара и друге западне дипломате, открио је како би се односио према западним лажним амбасадорима у Приштини итд.

Прочитајте још:  Данас је ВЕЛИКИ ПЕТАК: Звона не звоне, песма се не поје, а домаћице пре него почну фарбање јаја нек ураде ОВО

О свему томе, и много чему другом, детаљније погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *