Дегутантна и банална пропаганда – Вучић спрема палачинке (видео)

1
вучић

Александар ВУчић (Фото: Фото: Глобал Лоок Пресс/Томас Ткачик)

Дегутантна и банална пропаганда – Вучић спрема палачинке.

Гледали смо председника Србије Александра Вучића како једе, игра кошарку, спашава децу из снега, удара камене темељце, излази из фрижидера, слушали га како се жали, али сада је, чини се, своју изборну кампању подигао на виши ниво. Захваљујући маркетиншким стручњацима набацио је кецељу, засукао рукаве и узео тигањ да спрема палачинке за госте на сајму вина „Винска визија“. И све то пред очима јавности.

Прочитајте још:  Билчик поклопио Србију против насиља: Нема никакве међународне истраге поводом избора у Србији!
Да ли ће „удрвењене палачинке „, спремљене дан раније, бити послужене гостима из Северне Макаденоје, Албаније и Црне горе вероватно нећемо сазнати, али је јасно да је Вучић постигао ефекат који је и желео.

А то је да читава јавност гледа његов видео на ТикТоку и Инстаграму и коментарише његов најновији подухват – печење палачинки.

Прочитајте још:  Драматична завршница: Русија победила Србију за полуфинале Дејвис купа
А неки од коментара на друштвеној мрежи икс су: „Ускоро нови имиџ сендвичара, ручкају палачинке и миришу на јоргован“, „Кувао је Вучић и џем од шипурака на коме нема чунка, „Мапетовац“, „Прешао на палачинке, сендвич пропао“, „Следећи спот мамине лигње“, Ово је тужно, као кад причаш вицеве ,а нико се не смеје“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србин инфо/Данас

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дегутантна и банална пропаганда – Вучић спрема палачинке (видео)

  1. Шта и коме смета председник Србије како једе, игра кошарку, а биће и тренер, када заврши факултет, а одличан је студент, спашава децу из снега, удара камене темељце, излази из фрижидера, слушали га како се жали, али сада је, чини се, своју изборну кампању подигао на виши ниво. Набацио је кецељу, засукао рукаве и у тигању спрема палачинке за госте на сајму вина „Винска визија“ и то јавно. Овим је ΛV показао да је свестрани политичар, кувар, спасилац и како кажу његови полтрони, најбољи председник Србије од њеног постанка. Што би рекли врањанци: „малко ли је“, а изгледа није мало него свестрано понашање и знање поштеног председник и зато заслужује свестрано наше поштовање и уважавање. То ће показати на крају избора, да ли вреди или је за „отпад“. Неповољна прилика је штрајк поштара и понашање директора супротно од жеље председника. Проблем Поште ће реши слањем директора Ђорђевић за амбасадора или возача будуће амбасадорке докторке плагијаторке Јоргобанке Табаковић, чији је возач био био до његових министарских фотеља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *