Нема дана, а да није у БЛОКАДИ: Крушевачка топлана грца у ДУГОВИМА

0
крушевачка топлана

крушевачка топлана

Нема дана, а да није у БЛОКАДИ: Крушевачка топлана грца у ДУГОВИМА.

Крушевачно ЈКП “Градска топлана”, предузеће љубимац СНС власти у овом граду је у катастрофалном стању и док се грађани који редовно плаћају услуге грејања не хвале квалитетом, због овог предузећа се подижу кредити. Последњи је онај од 500 милиона динара, због којег је Град Крушевац заложио имовину, а жирант је ЈКП “Водовод”.

У претходних пет година ЈКП “Топлана” је била у сталним блокадама, показују званични подоци, а само у овој години од априла су 70 дана били у блокади, од тога последњи пут од 2. новембра до 10. новембра. Буквално, нема месеца у којем нису блокирани због приспелих обавеза.

Прочитајте још:  Блокада административних прелаза се наставља
И председник Србије Александар Вучић је интервенисао да се врате дуговања које Топлана има, чак је пре две године категорично тврдио да више нема проблема, Влада Републике Србије, такође, је новчано помогла, али ово предузеће нешто не ради како треба, или га не воде како треба.

У неколико наврата је и ГрО ССП Крушевац указивао на катастрофално пословање ЈКП “Градска топлана” у Крушевцу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Foto: Printscreen

“Упозоравали смо на злоупотребе које се дешавају, корупцију, намештене тендере, огромне дуговали и на огромне финансијске губитке предузећа. Да смо говорили истину доказује и чињеница да сурачуни крусевачке топлане у последњих месец дана више пута били у блокадиза огромне суме новца. Забринути за своју судбину јавили су нам се узбуњивачи из овог градског предузећа и послали документа која показују да су дуговања скоро две милијарде динара” – каже потпредседникГрО ССП Крушевац Стефан Бојчић.

Чак су тражили хитну смену руководства у ЈКП “Градска топлана”, али наравно, нико не чује њихове апеле и забринутост за грађане и запослене у овом предузећу.

Прочитајте још:  Kо штити проститутке и како себи кроз ријалити дижу цену
Иако се за сада проблем функционисања ЈКП “Градска топлана” гурају под тепих и о њима се ћути, једном све мора доћи на наплату, а тада ће највише изгубити грађани Крушевца.

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *