Тадић демаскирао Алексића: Како је трстенички тајкун поткупљивао људе

0
тадић

Борис Тадић

Тадић демаскирао Алексића: Како је трстенички тајкун поткупљивао људе.

Бивши председник Србије Борис Тадић, који ће, уколико успеју да прикупе довољан број потписа, на изборима 17. децембра наступити у чудној коалицији са Сашом Радуловићем поново је ударио на Мирослава Алексића, Ђиласовог потрчка који је један од носилаца тајкунске НАТО листе “Србија против насиља”.

Прочитајте још:  Владавина руље
Гостујући на каналу Јуроњуз Србија код Миње Милетић, Тадић је открио да је Алексић у току преговора око уласка СДС у НАТО коалицију “Србија против насиља”, преговарао о поткупљивању функционера посланичким местима.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Моја обавеза је да кажем и тешку реч како би спознали шта се не сме радити у политици!” – рекао је Тадић, а водитељка је реаговала логичним питањем – како онда грађани да гласају за такву опозицију.

Тадић је у истој емисији ударио и на тајкуна Ђиласа, откривши да је тајкун покушао да му забрани да говори.

“Покушао сам да им објасним да је забрана јавне речи повезана са најмонструознијим тоталитарним режимима у свету” – рекао је Тадић и наставио:

“И увек тоталитарност наступа преко забране јавне речи. То је био услов који је поставио лидер коалиције “Србија против насиља”, који очигледно не зна да се то никад не може успоставити” – рекао је Борис Тадић.

Васељенска/24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *