ОТKРИВАМО: Шолаков синдикат “Слога” са 48 чланова, блокирао Пошту

0

Синдикат радника “Слога” у “Пошти Србије” има само 48 чланова, међутим и мање од 48 људи било је довољно да се злоупотребе сиромашни радници и да се блокира рад овог јавног предузећа, док на другој страни конкурентска приватна фирма Д Експрес стиче огроман капитал, а све се то пропагандно помаже на Новој С телевизији. Драган Шолак, је име особе која повезује синдикат “Слога”, Д Експрес и Нову С.

Наиме, Синдикат “Слога” је на предстојећим изборима подржао лису “Србија против насиља”, Драгана Ђиласа и Драгана Шолака, власника Јунајтед Групе, а како је РТС известио раније, у власништву Јунајтед Групе је и Д Експрес курирска служба, а позната је чињеница да ту припада Нова С медијска кућа.

Поштар, Стефан Митровић, синдикалац “Слоге” од почетка обуставе у Пошти Србије, говорио је у јавности у име запослених, а у више наврата на Новој С телевизији, критиковао је руководство и позивао раднике да истрају у обустави рада. За истог човека Новости су објављивале како је “власник Д Експреса”, а у јавности су се појављивали и наводи како су МУП и Пореска Полиција, пронашли папире повезане са Митровићем, приликом претресања просторија Шолакове курирске службе Д Експрес. Митровић, није демантовао наводе који су се појављивали, нити је напустио “Слогу”, само је у једном од видео снимака публикованом на друштвеној мрежи Фејсбук, навео како није “видео очи ни Шолаку ни Ђиласу, као и да не зна ни где се налазе просторије Д Експреса”.

Представник Синдиката”Слога” поштар Петар Петровић постројио своје колеге које обављају свој посао, и почео да прети како ће ако камиони и бицикли буду почели да излазе из поште и носе пошту грађанима пасти крв радника поште.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Протест против миграната: Захтевамо извињење ТВ Н1

Оно што је битно напоменути јесте чињеница да је човек који прети проливањем крви, симпатизер, а највероватније и члан, Странке слободе и правде драгана Ђиласа. Он је предводник синдиката Слога у Зрењанину, такође учесника избора у Ђиласовој коалицији! Има прегршт фотографија са Драганом Ђиласом и Мариником Тепић, носилац листе назива „Србија против насиља“! Да, човек који је члан странке која је предводник листе Србија против насиља, прети да ће пасти крв! Нико из странке Странка слободе и правде, се није огласио како би осудио понашање поштара Петровића.

Ово није први испад Петра Петровића, раније на једном скупу у Зрењанину, овај Ђиласов и Полако војник, насрнуо је на младића од 19 година који је развио заставу, нема предаје са амблемом Kосова и Метохије и српском тробојком. Kако сазнајемо Петровић је насрнуо на ученика једне Зрењанинске школе урлајући: -Нећеш моћи на нашем скупу да митингујеш о Kосову.

Kрију и подржавају насилнике у њиховим редовима који желе да Русе државу и поредак.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *