Израелски окупатори су убијали, ранили и хапсили Палестинце на Западној обали

1

Израелски окупатори су убијали, ранили и хапсили Палестинце на Западној обали.

Прочитајте још:  Ни љубав ни чежња ни сажаљење
Данас, током упада израелских окупационих снага у области Западне обале, један Палестинац је убијен, а други су рањени и ухапшени.

Вафа је известио да су окупационе снаге ушле у избеглички камп Балата у Наблусу и напале Палестинце пуцњавом и гранатама са отровним гасом, убивши 18-годишњег дечака и ранивши другог. Такође су ухапсили девет Палестинаца и спречили хитна помоћ да стигну до кампа да спасу рањене.

Прочитајте још:  Бернс: ОВК убијала и киднаповала српске цивиле
Снаге безбедности упали су у избеглички камп Каландија и село Абу Дис у близини Јерусалима, ранивши једног младића и ухапсивши другог, док су се израелски војници позиционирали у близини зида за раздвајање у селу Џабал ал-Мукабер северно од Јерусалима, пуцајући и ранивши, а затим хапшење малолетника .
Окупатори су извршили рацију у селу Руммана, западно од Џенина, дигли су у ваздух врата неколико кућа и уништили њихову имовину, ухапсили тројицу Палестинаца и дигли у ваздух комерцијалну зграду.

Осим тога, 25 Палестинаца је ухапшено током рација у четвртима Бетлехем и Тубас, кампу Ал-Арруб у Ал-Кхалилу и селу Јаабуд у Џенину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Израелски окупатори су убијали, ранили и хапсили Палестинце на Западној обали

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *