Вацић на изборе излази са листом “Да се војска на Косово врати”

1

Миша Вацић

Српска десница је предала листу за београдске изборе под називом “Да се војска на Косово врати – Миша Вацић”.

Вацић је рекао да је разочаран што није дошло до јединствене десничарске листе иако је он и бројни интелктуалци на то позивали, али да није желео да излази на парламентарне изборе и учествује у расипању гласова деснице.

– У договору са председништвом Српске деснице донели смо одлуку да не изађемо на праламентарне изборе како не би учествовали у расипању гласова деснице, али да би нашу политику и идеју српског национализма и на овим изборима изнели пред грађане Србије и да би могли да будимо националну свест и да се боримо за српску ствар решили смо да изађемо на београдске изборе – рекао је Вацић.

Вацић је рекао да Српска десница наставља да се бори али да се нада да ће десница бити уједињена на неким будућим изборима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– У Србији морају да дошу на власт политичке снаге које ће имати снагу и вољу да потпишу да се наша војска врати на Косово и Метохију. Ја лично сам спреман на тако нешто, зато се кандидујем за градоначелника Београда да би кроз медије могао да представим ту политику – рекао је Вацић.

Oн је на предају листе дошао са активистима Српске деснице који су носили заставе Србије и заставе са натписом “Нема предаје”.

Прочитајте још:  Удружење грађана "Покрет Ми - Глас народа" најавио самосталан излазак на изборе

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вацић на изборе излази са листом “Да се војска на Косово врати”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *