Велика Британија је учествовала у агресији на Газу

0
велика британија

велика британија

Велика Британија је учествовала у агресији на Газу.

Канадски сајт Глобал Рисрч известио је да је Велика Британија тајно послала специјалне ваздухопловне снаге да подрже свог партнера Израел против Палестинаца у Појасу Газе и упозорила је британске медије да не пропуштају било какве вести о том питању.

Н

Прочитајте још:  Скопље: Шиптарски кандидат за председника државе опет прети
а сајту се наводи да је Саветодавни комитет за медије за одбрану и безбедност Велике Британије упозорио главне британске медије да не објављују било какве извештаје или информације о слању специјалних ваздухопловних снага Уједињеног Краљевства да подрже Израел.

Како Лондон не учествује у злочинима Израела ако је један од главних присталица овог окупаторског ентитета и отворено подстиче његов геноцид над Палестинцима? Високи званичници британске владе, на челу са премијером Ришијем Сунаком, не крију своју лојалност Израелу и прогоне оне који говоре против злочина почињених над Палестинцима, напомиње сајт.

В.Т./Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *