Ко су носиоци Ђиласове листе “Србија против насиља”

1
листе

(Фото: Твитер)

На мрежи Х појавила се интересантна анализа носилаца листе Драгана Ђиласа окупљених око коалиције Србија против насиља.

Хајде да анализирамо политичке ставове ових људи са Ђиласове листе Србија против насиља.

1. Срђан Миливојевић Отпораш који је јавно на Палма тв признао да је примао новац од страних амбасада 5. октобра и да ако га то чини плаћеником, онда јесте страни плаћеник. Познат по томе да је у својој ћевабџиници у Крушевцу мешао месо паса у пљескавице.

2. Радомир Лазовић Човек од 43 године без и једног дана радног стажа. Цео живот је провео у невладиним организацијама финансираним са Запада. Студент 24 године који не може да заврши факултет што је и сам признао. Залаже се за независно Косово, геноцид у Сребреници, увођење санкција Русији. Познат по томе да му је отац хапшен због насиља у породици.

3. Ћута У Пироту 2017. молио Александра Вучића за пројекат мини-хидроелектрана и када је одбијен постаје еколошки борац против Вучића. Залаже се за геноцид у Сребреници, исто нема дана школе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

4. Мирослав Алексић Док је био на власти у Трстенику 2013. године хвалио СНС и Александра Вучића, а нападао бившу жуту власт са којом је сада на листи. ПОзнат по томе да је једва завршио средњу школу, јер је у трећем разреду понављао разред због јединице из информатике. Чак је имао тројку из владања што значи да је био веома лош ђак.

5. Мариника Тепић Променила 7 странака док јој Ђилас није дао посао у Унитед Медиа. Најпознатија по томе што је 2016. године поднела резолуцију о геноциду у Сребреници Народној скупштини са жељом да геоцидише српски народ. Први муж Чобану оженио ју је када је имала 14 година и то је највећа јавна тајна њеног живота.

Прочитајте још:  Пало обећање у Стејт департменту: Специјалан третман за Шиптаре на у тзв "Прешевској долини"

6. Добрица Веселиновић Исто без дана радног стажа. Залаже се за увођење санкција Русији, геноцид у Сребреници, улазак у НАТО.

7. Небојша Веселиновић Залаже се за геноцид у Сребреници, увођење санкција Русији и улазак у НАТО.

8. Биљана Стојковић Ова жена просто мрзи српски народ. Вређала је Републику Српску да је реметилаки фактор Балкана и да је треба укинути. Вређала је патријарха Павла и патријарха Иринеја. Вређала је Светог Саву и исмевала српску православну цркву. Сматра да Србија треба да призна КОсово, геноцид у Сребреници, уведе санкције Русији и да не подржава Републику Српску. Позната и по томе што је антифа-феминистичке пароле стављала преко споменика Николи Тесли, патријарху Павлу, Вуку Караџић.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ко су носиоци Ђиласове листе “Србија против насиља”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *