Чучковић у тренерци дели СНС пакетиће

0

Чучковић у тренерци дели СНС пакетиће.

Дечак из воде, како га зову они који знају како је иста ушла у варош на Колубари, сада се нашао у улози делилаца пакетића СНС-а пред изборе. Посетио је себи познато насеље Ројковац, у Обреновцу, лагодно обучен у тренерци, ускакао је у зграде и делио дарове, изабрано насмејаним пензионерима. И ту заправо све у вези са Мирославом Чучковићем и СНС-ом престаје да буде смешно, па чак не оставља места ни за подсмех.

Кажу упућени, после свега што је 2014. задесило Обреновац, човек кога јавност сматра најодговорнијим за последице поплава не би смео ни да се појави на сокаку, а камоли да напредује у политичкој каријери. Међутим, некадашњи председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић, сада градски менаџер Београда, води своје старије суграђане на излете, у кафане, а сада им дели и пакетиће пред изборе.

Прочитајте још:  Документ који показује да се Кон, Кисићка и Брнабићка нису заиста вакцинисале Фајзеровом вакцином (ФОТО)
А опстао је Чучковић, недвосмислено, само захваљујући томе што је већ током поменутих поплава променио дискурс, па од критичара постао обожавалац Александра Вучића. Ту нову љубав крунисао је превођењем целог обреновачког УРС-а у Српску напредну странку. Кад су га својевремено питали зашто је 2015. отишао у СНС, одговорио је:

“Привукла ме је јака државна политика, борба против корупције и криминала, за шта је доказ и то да је обнова Обреновца протекла без иједног призвука било које афере. Захваљујући премијеру Александру Вучићу, имамо државу која је лидер у региону, поштована од свих и у којој се све то може директно показати на новчаницима грађана”- рекао је Чучковић у јуну поменуте године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

FOTO: Facebook/Miroslav-Čučković

Прочитајте још:  Мирослав Чучковић објавио: Грчић изабран на чело СНС у Обреновцу
Чучковић је својевремено предложио и да се нови мост преко Саве, на Коридору 11, назове “Мост пријатељства председника НР Кине Си Ђинпинга и председника Србије Александра Вучића“. Обреновчане је својевремено почастио бесплатним улазом на базен, а тада је и решио да на базену прави “колаче по рецепту своје баке, за малишане”. Правио је уштипке, који нису нарасли као Колубара, загорели су.

Директно.рс

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *