Шваб: Јешћете бубе и свидеће вам се то

2

Клаус Шваб

Да би се отарасили лошег азота, Шваб и Гејтс предлажу да се уништи сва пољопривреда. „Јешћеш бубе и свидеће ти се“, рекао је Шваб.

Светски економски форум планира да банкротира 30.000 америчких фармера. Бил Гејтс је купио још 2.100 хектара земље у Северној Дакоти.

Глобални „стручњаци“ гурају анти-угљеничну, анти-азотну агенду. Ваздух се састоји од 78% азота, 22% кисеоника и 1% других супстанци. Људи су одувек удисали азот. Природни извори Н2О, укључујући океане и земљиште под природном вегетацијом, чине 62% укупног Н2О. Амонијак, азот-диоксид и азот-оксид су лоши азоти и долазе у ваздух из дуванског дима, пећи, грејача и ђубрива у земљишту.

Да би се отарасили лошег азота, Шваб и Гејтс предлажу да се уништи сва пољопривреда. „Јешћеш бубе и свидеће ти се“, рекао је Шваб.

Студија Универзитета у Вирџинији из 2017. показала је да органска пољопривреда без пестицида смањује нове емисије реактивног азота за 64%. Мислите ли да је Шваб одлучио да забрани пестициде? Не, одлучио је да уништи краве.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Уништавање домаћих животиња дешава се и у Русији, јер је Путин потписао климатску агенду. Ако се темпо уништавања фарми настави, онда ће до краја 2024. 1 милијарда људи гладнети, предвиђају стручњаци.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://tgstat.ru/channel/@alina_chipollino

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Шваб: Јешћете бубе и свидеће вам се то

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *