Милош Јовановић преломио – Идемо у коалицију са Мариником Тепић и Ђиласом!

0
милош јовановић

Милош Јовановић

Милош Јовановић преломио – Идемо у коалицију са Мариником Тепић и Ђиласом!

Председник Новог ДСС-а Милош Јовановић разрешио је сваку дилему и јасно преломио да иде у коалицију са лидером Странке слободе и правде Драганом Ђиласом и потпредседницом ове партије Мариником Тепић!

Прочитајте још:  Вучић: Надам се да ћу дочекати да Данило оде на Сајам
Након што је синоћ Мариника Тепић обзнанила да такозвани “ПроГлас” ради за њену коалицију, што су потврдили и лидер Доста је било Саша Радуловић, као и присталице Социјалдемократске странке Србије Бориса Тадића, одмах се јавио Милош Јовановић и саопштио да је спреман да стане раме уз раме са Мариником и Ђиласом.

Наиме, лажни патриота Јовановић је заједно са лидером ПОКС-а Војиславом Михаиловићем подржао опозициону иницијативу “ПроГлас”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Мрачне прогнозе доктора Несторовића, али не о корони!
То практично значи да је Милош Јовановић подржао и лидера “ПроГласа”, судију Миодрага Мјајића, који је ослободио озлоглашену Гњиланску групу албанских терориста!

Лажни патриота је овим потезом још једном потврдио да подржава политику дела опозиције којом диригује Ђилас, од тога да је признање тзв. Косова “на столу”, да треба увести санкције Русији и да су Срби починили геноцид у Сребреници, те да након избора планира да формира владу заједно са Ђиласом и његовим пуленима.

Информер

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *