НОВА ОДГОВОРНА СЕСТРА АВАНЗОВАЛА ЗАХВАЉУЈУЋИ ДУВАЊУ У ПИШТАЉКУ

0

(фото:Глас јавности)

НОВА ОДГОВОРНА СЕСТРА АВАНЗОВАЛА ЗАХВАЉУЈУЋИ ДУВАЊУ У ПИШТАЉКУ.

У реуматолошкој „Олуји“ која се наставља унижени су поштени лекари

Прочитајте још:  Аустралијакса компанија открила огромно богатство у минералима испод Рековца
У операцији  реуматолошка „Олуја“ пометени су многи квалитетни запослени из редова лекара и сестара који су подржавали управљање бившег в. д. директора професора др Горана Радуновића, шефа катедре специјалистчке наставе из реуматологије.

Професор је желео да Институт постане установа која ће се  напокон ослободити наслеђа рођачког и буразерског запошљавања које је владало претходних деценија. На основу таквог принципа, који је брижљиво гајио његов претходник професор др Н. Д., створена је и штрајкачка већина која сада доноси ратни вихор реваншизма и тријумф непотизма, а све под паролом лажне забринутости за стање у струци. Одраз њихове лажне борбе је и престанак жалби и опструкције амбулантне службе оног момента када су се фокусирали на уличне протесте уз подршку субјективних новинара и величање дигиталног насиља на специјално оформљеним профилима на Инстаграму и Фејсбуку. (илустрација „Готов је“). На тај начин на руководећу позицију у Институту за реуматологију постављен је доцент др Предраг Остојић, који је изјавио да тражи подршку и „спроводи помирење“.

AVANZOVALA PREDSEDNICA LAŽNOG SINDIKATA KOJA JE HTELA DA ZADAVI KOLEGINICU! Na Institutu za reumatologiju smenjeni svi koji nisu blatili prof. dr Radunovića

” Сада отерану претходну начелницу амбуланте привремено мења докторка Т. Ж. Р. која је крајем прошле године била дисциплински кажњена баш због несавесног рада у амбуланти. Поред тога од 29. новембра клинички асистент са тананим искуством у интерној медицини и реуматологији др Т. Ж. Р. постављена је за нову начелницу болничког Петог одељења, вероватно због текстова који су указали на могући непотизам у вези директорове супруге пошто муж др Д. П. запошљава жену садашњег в. д. директора др Остојића. Тада су јој беспоговорно пружили подршку они исти људи који ће се показати као вође „Олује“ у којој управо бивају унижени и пацијенти и поштени лекари у институту. Докторка је, иначе, пуна серијских „оправданих изостанака“ са посла јер се „бори“ са обимним приватним допунским радом у унутрашњости” – наводи група неименованих лекара са Института за реуматологију.

Прочитајте још:  Разоткривене лажне "храбре" тужитељке!
Било би интересантно да се испита откуда овакав тип лекара долази да се запосли у установу као што је Институт? Да ли је судбина оваквих лекара предодређена везама и познанствима са већ запосленима на позицијама. Одговор је сигурно потврдан у случају новог в. д. директора јер су сви начелници свих служби из редова кућних пријатеља, по већ опробаном принципу „ја теби, ти мени“.

“Бивша одговорна сестра амбуланте, упркос свом искуству и постигнућима током двогодишњег рада под управом професора др Горана Радуновића и великим дугогодишњим заслугама у ранијем обављању послова одговорне сестре на одељењу, замењена је синдикалном букачицом и једном од оних запослених које су до максимума исприватизовале своје радно место. Све рођак до рођака, па били они директни или индиректни.


Форо: Глас јавности

Нова одговорна сестра Ј. М., која је садашњу позицију освојила дувањем у пиштаљку, заменила је штрајкачку пиштаљку оном за судије и већ пресуђује распоред вредних медицинских сестара на неодговарајућа места, све да би оправдала свој нови положај, раме уз раме са докторком Т. Ж. Р. која је подривала рад ове службе у свакој прилици. Госпођа Ј. М. је годинама радила на челу фракције Синдиката медицинских сестара и техничара дочекујући новопримљене медицинске сестра речима: „Ако желиш да радиш овде, мораш се учланити у наш синдикат!“.  Злоупотребом тог синдиката и уценама, она је дошла до неколико руководећих положаја у нашој институцији – откривају лекари који нашој редакцији достављају документацију о стању на Институту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Глас јавности

Бонус видео

NativeGram placeholher

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *