Ђурђевић: Kрајишници су најбоља потврда да смо ми Срби једини народ који и кад напусти огњиште, врати се кући

0
крајишници

Милица Ђурђевић Стаменковски

Kрајишници су најбоља потврда да смо ми Срби једини народ који и кад напусти огњиште, врати се кући

Kрајшки Срби су један од приоритета Националног окупљања, изјавила је Милица Ђурђевић Стаменковски, председница странке Заветници.

Носилац изборне листе Националног окупљања Милица Ђурђевић Стаменковски обећала је да ће та коалиција водити рачуна о прогнаним крајишким Србима, саопштила је данас странка Заветници.

Kрајишници су најбоља потврда да смо ми Срби једини народ који и кад напусти огњиште, врати се кући. Србија је њихова кућа, изјавила је Милица Ђурђевић Стаменковски у Банстолу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према речима Милице Ђурђевић Стаменковски, крајишки Срби су темељ Националног окупљања, „јер су показали како се, без обзира на изазове, чува и брани идентитет, култура и традиција“.

Милица Ђурђевић Стаменковски је обећала да ће Национално окупљање, по преузимању одговорности, наставити стамбено збрињавање прогнаних и пружити већу подршку свим завичајним удружењима, удружењима бораца, ратних војних инвалида и породицама страдалих.

ФоНет

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *