Милош Јовановић, Војислав Михаиловић и Матија Бећковић подржали „ПроГлас“

0
јовановић

Михаиловић, Јовановић и Бећковић

Лидер Нове демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић, председник ПОKС-а Војислав Михаиловић и академик Матија Бећковић подржали су иницијативу “ПроГлас”.

Kако је Михаиловић поручио, он подржава сваку иницијативу којом се подстичу бирачи да у што већем броју изађу на биралишта и допринесу да се добије легитимна власт.

„Излазак на изборе, као што каже умна глава академик Матија Бећковић је елементарна ствар. Уважени академик и ја председник Покрета обнове Kраљевине Србије Војислав Михаиловић подржавамо људе из ‘ПроГласа’ који доприносе већој излазности на изборима, а тиме и већој демократизацији друштва“, закључио је Михаиловић.

Раније је ову иницијативу подржао лидер Новог ДСС Милош Јовановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иницијативу „ПроГлас“ до сада је потписало више од 167.000 људи, од којих су већина измишљени људи јер се потписи на ПроГласу потписују на интернету и прихвата се на десетине или стотине потписа са исте ИП адресе.

Нова.рс

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *