Милица Ђурђевић

Носилац листе Национално окупљање и председник Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски каже да геополитичке промене иду на руку Србији и да наша земља мора одолети притисицма Брисела који захтева признање тзв. Косова.

“Оно што је најважније јесте да Срби схвате да се дешавају велике промене на геополитичком плану, промене које пре свега иду нама на руку. Управо те промене јесу разлог зашто се Бриселу жури да реши статус Косова и Метохије али у корист шиптарских сепаратиста.в Знате како кажу: Стрпљен, спашен!”, рекла је Ђурђевић.

Она је рекла да су предстојећи избори и одлучивање о томе да ли Србија треба да са ЕУ која нестаје или са онима чије време тек долази,.

“17. децембра бирате не само између деснице и левице, и не само између бриселске опозиције и бриселског режима, бирате будућност и да ли ћете под руку са онима који нестају или са онима чије време тек долази. Наше време тек долази, 17. децембра је Национално окупљање”, написала је она на Твитеру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *