Миша Вацић: Оснивање спортско патриотских клубова може да спречи нове трагедије у школама (ВИДЕО)

0

Миша Вацић

Кандидат за градоначелника Београда и носилац листе „Кад се војска на Косово врати“ Миша Вацић каже да ће као градоначелник радити на оснивању спортско-патриотских клубова који би требало да развијају свест код деце о опасности употребе оружја.

„Уместо да деца по први пут о оружју сазнају из холивудских настраних филмова и видео игрица, Град Београд са мном на челу ће основати спортско-патриотске клубове где би активни официри Војске Србије обучавали и учили децу, развијали свести о оружју, опасностима и одговорностима“, објаснио је Вацић.

Вацић каже да би осим тога то за децу била додатна спортска активност која би допринела развоју физичке културе и спремности тела. Он каже да ови спортско-патритоски клубови могли да предупреде оружане инциднете и трагедије у школама и местима где се млади окупљају јер би деца, супртоно од онога што им се пласира у филмовима и игрицама, била научена да се оружје користи искључиво за одбрану своје домовине и својих ближњих, али и обучена како да реагују ако се нађу у опасној ситуацији.

Листа “Да се војска на Косово врати” се на гласачком листићу за Београд налази под редним бројем 8.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *