Херој са Кошара Синиша Јевтић подржао Национално окупљање (ВИДЕО)

0
јевтић

Синиша Јевтић и Милица Ђурђевић Стаменковски

Херој са Кошара, Синиша Јевтић, званично је подржао коалицију Национално окупљање.

Јевтић је присуствовао на више предизборних скупова Националног окупљања у току кампање и једном приликом је изјавио да када су сви заборавили на њега, његови пријатељи из Српске странке Заветници то нису.

Њему је пре два дана у току свечане завршне конвенције коалиције Национално окупљање, Милица Ђурђевић Стаменковски предсеница Српске странке Заветници,  вратила беретку коју, како каже је увек носио, али је без ње остао оног тренутка када га је сепаратистички режим Аљбина Куртија лишио слободе.

Јевтић је у мају, након напада шиптарских терориста и припадника КФОР-а на голоруки српски народ, приштински режим ухапсио на административном прелазу Јариње и држао у затвору три месеца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ђурђевић је на свом Твитер профилу објавила фотографију са Синишом Јевтићем уз поруку да ће Национално окупљање уз своје хероје бити и у добру и у злу.

“Ратни херој са Кошара, Синиша Јевтић, пре неколико месеци је ухапшен и одведен у Куртијев казамат у Приштини. Том приликом одузели су му беретку коју је увек носио. Синоћ сам му је вратила. Бићемо уз наше јунаке и у добру, али у злу још више.”

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *