БРИТАНИЈА ОСНИВА СЛУЖБУ ЗА ПРАЋЕЊЕ АНТИРУСКИХ САНКЦИЈА

0
британија

ПЕТРОВ СЕРГЕЈ/НЕВС.РУ/ГЛОБАЛЛООКПРЕСС

Велика Британија ће створити посебно одељење које ће пратити поштовање санкција Русији. Прекршитељи се суочавају са новчаном казном и кривичним пријавама, пише руски портал Цариград.

Влада Велике Британије се активно припрема за успостављање нове службе која ће бити одговорна за и надгледати поштовање санкција од стране приватних компанија. Према Министарству за пословање и трговину Уједињеног Краљевства, агенција ће имати овлашћење да изриче казне компанијама које „крше закон“.

Поред тога, упутиће кривичне предмете на разматрање Пореској и царинској служби Велике Британија.

Планирано је да нова дивизија почне са радом почетком следеће године. Раније је било извештаја да се руска економија, упркос инфлацији и високим каматама, самоуверено носи са санкцијама које су увеле западне земље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извештаји о томе су се појавили у новинској агенцији Ројтерс. Експерти су приметили да је извозно оријентисана економија земље успешно преживела талас ограничења, што није оправдало очекивања Запада, који је настојао да изолује Русију од остатка света.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *