Ђурђевић: Национално окупљање је нова политичка вредност какву бирачи до сада нису имали

0

Национално окупљање

На конференцији за медије у Новом Саду испред листе Национално окупљање грађанима су се обратили председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Они су истакли да је Национално окупљање нова политичка вредност, какву бирачи до сада нису имали.

„Број није важан, важан је квалитет, а ми смо као Национално окупљање и у току ове кампање али и у нашем минулом политичком раду успели да саберемо све оне људе од искуства, квалитета, знања и интегритета. Сабирали смо у Националном окупљању професоре, лекаре, раднике, домаћине, омладину. Потписали споразуме о сарадњи са преко 20 различитих удружења, дали подршку нашим ратним ветеранима и породицама погинулих бораца, који су се придружили као значајан темељ Националног окупљања. Сабирали очеве и мајке, читаве породице и ево неколико дана пред изборни дан Национално окупљање остварило је свој први корак и постављени циљ. Успели смо да разрушимо постојећи монопол на српској политичкој сцени који су до сада држали актуелна и бивша власт, покушавајући да грађанима сервирају подвалу да они могу да бирају само између актуелних и бивших режима“, рекла је Милица Ђурђевић Стаменковски прва на листи Национално окупљање.

Ђурђевић је додала да је недопустиво да једна кугла сладоледа у северној покрајини кошта више него пет килограма пшенице који произведе домаћин.

„Ми у овој изборној кампањи посебно стављамо акценат на наше паоре, на наше сељаке, на наше домаћине који се труде да опстану и да буду своји на своме, да наставе своју пољопривредну производњу, да наставе да се баве ратарством, сточарством, иако су апсолутно дискриминисани и од стране увозничког лобија и због чињенице да ми немамо развојну банку која ће подстицати пољопривреднике, и због тога што их држава гуши акцизама, неисплаћеним субвеницијама и на сваки други начин гуши конкуренцију на нашем домаћем тржишту“, рекла је Милица Ђурђевић Стаменковски.

Прочитајте још:  Сменити Јелену Милић

„Грађани више не морају да гласају за оне који су сада на власти или да се враћају на оне који су били на власти, већ имају једну нову генерацију политичара коју представљамо управо ми из Националног окупљања из Српске странке Заветници и Српског покрета Двери уз подршку великог броја српских интелектуалаца, патриотских удружења и истакнутих појединаца“, рекао је Бошко Обрадовић председник Српског покрета Двери.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је додао да је најважнија тачка у покрајини обнова српске пољопривреде, односно да грађани Војводине треба да се баве домаћом производњом и свим другим областима где постоји могућност перспективе, а не да Војводина од некадашње житнице читаве Европе постане простор за прљаве технологије које долазе из иностранства приликом чега се сви наши грађани претварају у јефтину радну снагу.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *