Исламски фундментализам у Рашкој: Мушкарци гласају у име жена, а повереник не реагује (ВИДЕО)

0

Исламски фундментализам у Рашкој: Мушкарци гласају у име жена, а повереник не реагује

На подручју Рашке области постигнут је договор међу странкама које заговарају екстремну исламску идеологију, Угљанина, Љајића и Зукорлића, да се женама онемогући гласање, већ да њихово право искористе мушкарци.

Наиме, у њиховим предизборним истраживањима јавног мњења забележен је био тренд раста међу њима политичких лидера са изразито српским и православним дискурсом. Из добро обавештених извора сазнајемо да их је то нагнало да превазиђу међусобне раздоре, јер би у супротном наведени тренд добио јавни карактер и охрабрио би жене из те области да се еманципују. Такође то би био подстрек и тренду да се и мушкарци у тој области ослободе друштвеног притиска који им наноси ригидни исламски фундаментализам.

Овакво стање познато је и поверенику за родну равноправност јер су жене из Рашке области више пута указивале да им се ово дешава. Шта је разлог за изостанак реакције није познато. Ово није први пут да се повереник за родну равноправност селективно бави проблемима.

Штавише њихов рад познат је управо по томе што у сарадњи са бројним страним невладиним организацијама спроводи пројекте растурања српских породица. Овде не желимо да било ко помисли да нападамо ислам, већ управо оне који га у сарадњи са невладиним сектором злоупотребљавају и дају му интерпретацију у циљу завађања грађана Србије. Из јавности је опште познато да ниједна невладина организација која вештачки ствара афере у којима таргетира српски народ и његову традицију, до сада ни једном није реаговала на све бројније инциденте екстремног исламског фундаментализма.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Y хромозом полако нестаје, а нови полни ген би могао да буде будућност мушкараца

Најеклатантнији примери су случајеви Лејле Руждић и Аиде Ћоровић. То су особе које су у својим срединама остале неме на патње и злостављање жена, али су зато у склопу НВО пројеката, за дебеле паре, врло активне у измишљању клевета на рачун српског народа.

Погледајте видео снимак где мушкарац убацује три листића у једну кутију, док Расим Љајић све то посматра и смешка се:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Васељенска (@vaseljenska)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *