Милица Ђурђевић: Упозоравали смо се нереде!

0
алексић

Милица Ђурђевић Стаменковски

Милица Ђурђевић: Упозоравали смо се нереде!

Прочитајте још:  Проф. др Слободан Чикарић, НАТО и карцином у Србији
Милица Ђурђевић Стаменковски у изјави за “Новости” коментаришући вечерашње дивљање опозиције окупљене око Драгана Ђиласа испред Скупштине града Београда да је план Запада радикализација и дестабилизација политичких прилика у Србији.

“Вечерашњи инциденти у Београду су нажалост реализација онога на шта је Српска странка Заветници упозоравала и током предизборне кампање и пре тога. План Запада је радикализација и дестабилизација политичких прилика у Србији. Упозорили смо јавност да ће референдумска атмосфера на изборима резултирати хаосом у којом ће поново окренути Србе на Србе да би се земља довела у вазални положај а од актуелног руководство изнудио пристанак за дезинтеграцију државе. Упозорења руских званичника да је по среди мајдански сценарио су још једна потврда да неко жели да Србију сврста међу државе НАТО блока које су увеле санкције Русији, али по среди је и покушај да се ослабе позиције наше земље како би се у потпуности применио фанцуско-немачки план, а Србија трајно и де јуре одрекла Косова и Метохија. Позивамо грађане на мир и одговорност и као странка која у својим темељима баштини државотворну логику инсистирамо на томе да морамо направити јасну разлику између опозиције власти и позозиције држави” – каже она.

Новости

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *