Вигано: “Фрањо је слуга сатане”! – Ето коме љубе руку српски екуменисти (видео)

0
вигано

Надбискуп Вигано

Пре само неколико дана, познати конзервативни римокатолички надбискуп и антиглобалиста Карло Марија Вигано, назвао је папу Фрању „лажним пророком који претходи Антихристу” (овде:). А јуче, поводом усвајања декларације Fiducia Supplicans, којом папа одобрава благосиљање истополних “бракова”, Вигано је дефинисао папу као – „слуга сатане“, а Ватикан – „гнусоба опустошења“.

Увод „Борбе за веру“:

У чему је поента? Вигано спада у ред најбољих познаваоца и папе Фрање и читаве ситуације у Римокатолчкој „цркви“, али и светској закулиси, против које се храбро бори. Зато је он, заправо, веродостојни сведок ко је омиљени папа српских екумениста, коме љубе руку, називају га својим братом и хоће са њиме да уједине српски народ! Ово не виде само још својевољни слепци!

Зато, браћо и сестре, држимо се ми чврсто нашег Светосавља, а заблудели српски екуменисти и новотарци нека хитају у загрљај и љубе руку “лажном пророку Антихриста”, „слуги сатане“ и челнику „гнусобе опустошења“!

+ + +

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Римокатолички јерарх папу Фрању сматра сатаниним слугом
Надбискуп Вигано је Ватикан такође назвао „гнусобом опустошења“, а папу Фрању „узурпатором који седи на трону Апостола Петра“.

Римокатолички надбискуп и бивши нунције Свете столице у Сједињеним Државама Карло Марија Вигано рекао је да због његовог одобравања благослова за хомосексуалне парове http://borbazaveru.info/content/view/18244/33/сматра папу Фрању и целу његову јерархију слугама сатане.

Он је декларацију Fiducia Supplicans, која дозвољава благосиљање истополних бракова, назвао „Овертоновим прозором“ и напоменуо да се „коначно пробија кроз вео лицемерја и преваре берголијанске јерархије, показујући ове лажне пастире онаквима какви јесу у ствари: слугама сатане и његовим најревноснијим сарадницима“.

Прочитајте још:  Министар просвете Бранко Ружић поднео оставку

Надбискуп Вигано је Ватикан такође назвао „гнусобом опустошења“, а папу Фрању „узурпатором који седи на трону Апостола Петра“ и „греши против Светог Духа“.

„Лажна пастирска брига Бергоља и његових дворјана према прељубницима, конкубинама и содомитима морају пре свега осудити намеравани корисници Ватиканског документа, који су прве жртве сумпорног сабора и синодалног фарисејства. Њихова бесмртна душа је та која се приноси на жртву пробуђеном идолу, јер ће на дан Суда открити да су преварени и издани од оних који држе Христову власт на Земљи“, рекао је Вигано.

Фрању је такође назвао „лажним пастиром“ и рекао да се многи чланови католичке јерархије „надају да ће пре или касније добити исти благослов заједно са својим саучесницима у пороку, потврђујући богохулни и грешни начин живота који већ воде, и уз тобожњи пристанак од Бергоља.”

„Запитајмо се: шта Бергољо жели да постигне? Ништа добро, ништа истинито, ништа свето. Он не жели да се душе спасу. Он не благовести благовремено Јеванђеље, истрајно призивајући душе Христу. Он им не показује претученог и окрвављеног Спаситеља да би их охрабрио да промене своје животе. Не. Бергољо жели њихово проклетство, као паклену почаст Сатани и дрски изазов Богу“, рекао је Карло Марија Вигано.

 

 

Превод и приређивање: “Борба за веру”

По материјалу са: “СПЖ”, Елена Константинова

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *