Начелник полиције у Бору поново нарушава углед министарства унутрашњих послова

2

Новопостављени начелник Одељења полиције ПУ Бор, потпуковник, Данко Кржановић је прексиноћ по други пут за непуних 6 месеци обрукао себе као старешину и озбиљно нарушио углед МУП РС на тај начин што је још једном утврђено управљао возилом под дејством алкохола.

Да подсетимо на догађај када је пре пар месеци Кржановић као заменик начелника Одељења полиције под дејством алкохола у току радног времена оштетио у саобраћајној незгоди службено обележено возило и при том угрозио живот и здравље другог учесника у саобраћајној незгоди.

Наведени потпуковник Кржановић је пре пар дана дозволио себи да га у алкохолисаном стању заустави патрола саобраћајне полиције у Бору,и алкотестира у току редовне контроле,што им је инаце и обавеза приликом заустављања и контроле возаца. Приликом вршења контроле од стране полицијских службеника утврђено је да се Данко Кржановић налазио у видно алкохолисаном стању. Критичном приликом Кржановић је био изразито непријатан према колегама који су вршили контролу над њим у оквиру обављања своји редовних послова. Именовани је том приликом викао на полицајце говорећи им да је он начелник, што је требало да имплицира да је изнад закона и правила.

На описани начин начелник Кржановић је током вике и условне претње изречене саобраћајним полицајцима, притом наводећи да је он начелник између осталог и злоупотребио свој положај и довео себе у положај да би морао поводом овог догађаја да се изјасни колегама који раде у унутрашњој контроли и онима који поступају по коруптивним делима. Да поновимо да је Кржановић по други пут у видно алкохолисаном стању изазвао инциденте у саобраћају и да би требало да се постави питање шта је следеће с обзиром да је овог пута био бахат и чак и према полицајцима који су поступали у оквиру обављања своје редовне делатности.

Прочитајте још:  Избори на северу КиМ су срамота Европе

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

НАЧЕЛНИK ПОЛИЦИЈЕ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛKОХОЛА ВОЗИО СЛУЖБЕНИ АУТОМОБИЛ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Начелник полиције у Бору поново нарушава углед министарства унутрашњих послова

  1. Поменути началник полиције није се напио што је желео, већ себи да покаже како се понашају возачи под дејством веће количине алкохола и то у радном времену. Друго, оптерећен тешким послом, који мора да обавља, губи велику количину енергије, а алкохолом је, за најкраће време, надохнађује, а то дежурни саобраћајци не разумеју, јер су потпуно антиалкохоличари.

    1. Oво није нарушавање угледа полиције, већ научно истраживање утицаја алкохола на људску савест и глупост. У осталом и началник полиције може бити нормално пијани човек.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *