Володин: Постоји ризик да Србија нестане

0
володин

(фото:Русвесна.су)

Володин: Постоји ризик да Србија нестане.

Прочитајте још:  Случај злостављане глумице и медијски линч СПЦ и Србије!
Садашња власт Србије мора да заштити избор већине. Ово мишљење дели и председник Државне думе Руске Федерације Вјачеслав Володин. Према његовим речима, у супротном држава можда и не постоји.

„Шта се иначе дешава свима је добро познато: земља можда и не постоји“, рекао је Володин у свомтелеграм канал.Председник Државне думе позвао је Владу Србије да брани вољу народа и избор већине.

Прочитајте још:  Убрзава се процес Националног окупљања који ће изградити национални отпор диктатури Брисела
Он је напоменуо да САД и Европска унија нису у стању да доведу своје марионете на власт у другим земљама. Према његовим речима, ситуација у Србији се пољуља и споља.

Раније присталице опозиционог блока „Србија против насиља” нису одобриле резултате избора одржаних 17. децембра. Они су организовали протесте . Председник Србије Александар Вучић рекао је да су ови протести покушај да се Србији одузме суверенитет. Прес секретар руског председника Дмитриј Песков рекао је да Русија нема намеру да се меша у оно што се дешава у Србији, преноси Национална новинска служба .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *