Вулин одговорио Милатовићу: Коме је “Српски свет“ претња, њему је “велика Албанија“ будућност

1
Вулин одговорио Милатовићу

Вулин одговорио Милатовићу

Вулин одговорио Милатовићу: Коме је “Српски свет“ претња, њему је “велика Албанија“ будућност.

Прочитајте још:  Kинези променили методу откопавања у руднику Чукару Пеки, али биће последица на животну средину
Председник Црне Горе господин Милатовић има право да се више радује евроатлантским него српским интеграцијама. Коме је Српски свет претња њему је Велика Албанија будућност„, одговорио је оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин на изјаву председника Милатовића да је „Српски свет“ претња, а Дан Републике Српске неуставан.

„Веома ценим што је господин Милатовић и уз подршку српских партија победио Мила Ђукановића и то је од њега довољно. Разумем његову одлуку да не дође на Дан Републике Српске у Бања Луку јер би празничне дане морао да проведе правдајући се у амбасадама дуже него што је морао да слуша упутства за формирање Владе. И нека не брине, нико од њега не очекује да буде Србин па и ако говори српски и крсти га српска црква, није то довољно да се буде Србин. А председник Србије Александар Вучић јесте председник свих Срба шта год амбасадори мислили о томе“, изјавио је Александар Вулин.

Прочитајте још:  Огласила се и ДНР: Пратимо ситуацију са лицима која не могу добити држављанство
Подсетимо, председник Црне Горе Јаков Милатовић саопштио да је позван на прославу Дана Републике Српске и да том догађају неће присуствовати.

„Знате мој став који се тиче цјеловитости БиХ, то је наша државна политика, то је и мој став“, казао је он и додао да што се тиче осталих државних званичника Црне Горе, свако ће својим деловањем показати одређене политичке ставове.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вулин одговорио Милатовићу: Коме је “Српски свет“ претња, њему је “велика Албанија“ будућност

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *